Schwarzwaldský třešňový dort je více než jen dezert; je to kulinářské umění, které kombinuje bohaté chutě a textury do jednoho lahodného celku.
Domácí čokoládová zmrzlina: Pusťte se do přípravy a užijte si léto s touto osvěžující a krémovou pochoutkou!
Lahodný dort na plech s hroznovým vínem z kakaovo čokoládového korpusu a krémového vršku. Užijte si tento lahodný černý dort s čokoládou, mascarpone a hrozny.
Recept na borůvkový koláč. Jednoduchý a rychlý borůvkový koláč z listového těsta. Koláč zvládne i začátečník. Do hodiny hotový. Podávejte se zmrzlinou.
Recept s Postupem na sicilský dezert Cannoli. Připravte si doma tyto lahodně křupavé trubičky. Připravte si suroviny, formy na cukrářské trubičky a jdeme na to. Je to snadné!
Lahodný krém, třešně, kakaovo-čokoládový piškotový korpus. Tento jemný třešňový dort se skládá ze čtyř vrstev a je ideální dezert pro každou příležitost.
Litý švestkový koláč, který kyne až na plechu. Prohlédněte si recept s postupem na kynutý švestkový koláč.
Tradiční Valašské frgály, které si připravíte podle tohoto postupu krok za krokem doma. Tvarohové, povidlové, makové, borůvkové. Prohlédněte si recept s postupem na tradiční frgály.
Tři vrstvy: piškot, pudingový krém a čokoládová poleva. Prohlédněte si recept s postupem na pudingové řezy s piškotem.
Hrnková bublanina s tvarohem a borůvkami nebo sezónním ovocem: Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na hrnečkovou bublaninu s borůvkami.
Prohlédněte si recept s postupem na Andělčiny koláčky z kynutého těsta a tvarohovo pudinkovým středem. Jsou tak dobré, že se rozplývají na jazyku.