Retro klasika porevoluční gastronomie, na kterou někdo nedá dopustit a jiný ji opovrhuje. Patřím k prvnímu táboru, proto ji si můžete připravit podle mého receptu krok po kroku.
Pařížský salát určitě patří na chlebíčky a na rautové stoly. Abyste věděli, co v něm je, můžete ho připravit i sami doma podle tohoto postupu krok po kroku.
Máte chuť na něco neobyčejného a speciálního? Tak si připravte glazovanou vepřovou kotletu. K tomu šťouchané brambory zabalené v palačince. Mňam!
Poctivě šťavnaté karbanátky z hovězího a vepřového masa podávané s opečeným bramborem, volským okem a svěžím rukolovým salátem. Prohlédněte si tento recept i s postupem!
Německý salát (v zemi svého původu pochopitelně pod názvem „Kartoffelsalat“) má ve své domovině dlouhou tradici. Základ tvoří vařené brambory, často doplněné o kyselé okurky, cibuli a jemnou zálivku z oleje, octa nebo hořčice.
Papežský salát patří mezi pokrmy podávané při výjimečných příležitostech. Jeho základ tvoří brambory, kyselé okurky a majonéza, často také hrášek, šunka nebo uzené maso.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto Bramborovou bombu. Bramborová hnízda se slaninou a sýrem, ve spojení s farmářským dipem jsou bezkonkurenční pochoutkou.
Králík braillon je neobyčejně lahodné a jemné jídlo, které si zamilujete pro jeho bohatou chuť podle francouzské receptury. Prohlédněte si ji i s postupem a podlehněte králičímu masu!
Kuřecí chilli nugetky jsou ideální jako rychlá večeře, party snack nebo chutný oběd, na kterém si pochutná celá rodina. Prohlédněte si recept s postupem!
Vepřová pečeně na hořčici s domácími bramborovými knedlíky je jídlo, které si zamiluje každý milovník české kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si také!
Prohlédněte asi recept s postupem krok za krokem na tuto neskutečnou delikatesu, která povýší vaše kuchařské umění na vyšší levell, když jí položíte na slavnostní stůl.