Zbytek toustového chleba nepřijdou nazmar díky tomuto receptu! Prohlédněte si postup a připravte si jako přílohu skvělé knedlíky z páry s petrželkou a sterilovanou paprikou!
Využijte staré rohlíky a housky a uvařte žemlové knedlíky podle tohoto receptu! Hodí se snad ke všemu.
Prohlédněte si recept s postupem na hermelínovou omáčku s kuřecím masem, houbami a houbovými knedlíky! Neskutečně si pochutnáte.
Pokud hledáte jednoduchý a chutný způsob, jak využít starší pečivo, prohlédněte si recept s postupem na tyto skvělé rohlíkové knedlíky!
Chlupaté knedlíky – tradiční česká příloha, která si získala srdce mnoha milovníků domácí kuchyně. Svůj název mají podle mírně nerovného povrchu, který možná připomíná chloupky. Prohlédněte si recept s postupem přípravy na chlupáče.
Knedlíky jsou v české kuchyni perlou, za níž k nám jezdí turisté z celého světa. Mimochodem, věděli jste, že někteří považují knedlíky za typ chleba a jedí je rukama?
Vepřová pečeně na hořčici s domácími bramborovými knedlíky je jídlo, které si zamiluje každý milovník české kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si také!
Připravte si hamburskou omáčku podle tohoto receptu s postupem doma a nechte se unést chutí, která vás vrátí do dětství!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na špenátový houskový knedlík, uvařený v páře a vhodný k různým druhům omáček.
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem jsou pravou klasikou české kuchyně, která nikdy nezklame. Prohlédněte si tento poctivý recept s postupem!
Chlupaté knedlíky paří mezi můj nejoblíbenější druh přílohy k masu. Těžko si bez nich umím představit například uzené nebo husu. Prohlédněte si recept s postupem na vynikající Bosáky.











