Jednoduchý a rychlý recept s postupem na nevšední způsob, jak zpracovat kuřecí maso, vám určitě zachutná.
Křupavý slaný koláč z cukety podle tohoto receptu s postupem osloví i masožrouty, protože v něm najdou uzené maso. Pokud jste vegetariáni, maso vynechejte.
Jablečný koláč jedna báseň – jemný a vláčný, podle tohoto receptu s nádechem francouzské tradice si jej zamilujete.
Recept včetně postupu na gratinovanou cuketu, který má kořeny ve Francii se hodí jako příloha k masu nebo i těstovinám.
Tradiční francouzská polévka s křupavým toustem vás spolehlivě zahřeje v chladných dnech. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého postupu.
Francouzské brambory s masem, smetanou a sýrem. Jednoduchý, sytý a voňavý pokrm, který se skvěle hodí k rodinnému obědu či večeři. Připravíte rychle podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu Mousse au chocolat, v češtině čokoládové pěny a připravte si tento skvělý dezert třeba v neděli za obědem.
Francouzská cibulačka není žádná věda. Zjistěte to na vlastní kůži v tomto receptu s postupem krok po kroku, který vás dovede k výborné, syté a voňavé cibulové polévce.
Prohlédněte si recept s postupem na rychlý a snadný oběd Kuře se zeleninou a rýží, které vám vytvoří zahraní pohodu na talíři.
Zajímá vás, co jedl Ludvík XIV? Vyzkoušejte zapečené vepřové Champvallon. Lahodný pokrm hodný králů. Jedná se o jednoduchý recept, který si rychle oblíbíte.











