Jakápak Francie, tohle je klasická česká kuchyně, jak ji máme rádi. Brambory, salám a vajíčko nejsou jediná možnost. Mrkněte na recept s postupem a na další inspiraci.
Kuřecí prsa v pikantní smetanové omáčce spojují jemnost smetany s lehkou ostrostí chilli a papriky. Prohlédněte si recept s postupem, jak připravit rychlý, šťavnatý a chuťově vyvážený oběd.
Kotleta je vděčné maso, které lze připravit na tisíc způsobů. Podle tohoto receptu s postupem zůstane zaručeně šťavnatá a jemná. Pečená v alobalu.
Vepřové nudličky a bramborové dukátky chutnají a vypadají famózně navzdory jednoduchosti receptu a malému množství surovin. Zkuste je také podle tohoto receptu krok po kroku.
Dušená mrkev je dobrůtka. A co teprve, když k ní přihodíte lahodný brambůrek a křehké až rozpadající se masíčko. Vznikne skvělý oběd, který hraje barvami a pochutnáte si.
Jednou za čas se trošku zhřešit může. A tady u toho kolene pečeného pod alobalem jsou samé dobré ingredience. Nechybí hodně cibule, anglická slanina. Prohlédněte si recept s postupem na skvělou masovou lahůdku.
Tip na oběd nebo večeři s vynaložením minimální námahy? Hoďte všechno do jednoho pekáče. Zkuste tento recept s postupem a vylepšete ho podle svého.
Chcete dětem vykouzlit krásnou svačinu? Tak připravte zapečené plněné kaiserky. Vypadají přímo luxusně a výborně chutnají a zvládnete to snadno podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Máte chuť na něco českého, ale trochu netradičního? Vyzkoušejte toto kuře na zelí. Jednoduchá příprava a skvělá chuť!
Plněné papriky nikdy nezklamou. Užijte si jejich chuť kdykoliv chcete, uložte si náš recept a rozhodně si pochutnáte.
P5írodní kuřecí plátek se žampiony patří k retro receptům s odkazem na 90. léta. Připravte ho elegantně, chutně a moderně podle tohoto postupu krok po kroku.











