Zelný salát je opravdovým pokladem české kuchyně. Setkáváme se s ním nejen v domácích kuchyních, ale i ve vyhlášených restauracích. Tradiční varianta, kterou téměř každý jistě zná, je kyselý zelný salát.
Chuťová specialita z červené řepy: Připravila jsem tentokrát korejský salát z červené řepy. Recept je oblíbený po celém světě, tak jsme si ho museli vyzkoušet i u nás v redakci. Hodí se jako příloha k masu nebo i samotný.
Recept na grilovanou krkovičku na asijský způsob. Kombinace šťavnatého masa a exotických chutí. Rychlý a chutný netradiční pokrm.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sladký a pikantní kuřecí stek, připravený z kuřecích vykostěných stehenních plátků s výbornou omáčkou, ideální k obědu nebo večeři.
Pomazánka z grilovaných makrel má neobyčejně svůdné aroma a chutná ještě o to lépe! Díky jednoduché úpravě ryb si na této delikatese výborně pochutnáte. Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku z grilované makrely.
Domácí čevapčiči: tradiční příprava zahrnuje servírování s červenou cibulkou a jemnou bramborovou kaší. Podle tří základních kroků připravíte tento oběd snadno i doma. Původně se jedná o tradiční balkánské jídlo, které je i u nás velmi oblíbené. Příprava je možná i na grilu.
Máte rádi majonézu a rádi byste si připravili i tu domácí? Přečtěte si náš článek o základní receptuře i receptech na ochucené varianty. Skvěle se hodí k masu a jako základ pro další pokrmy.
Neumíte se rozhodnout, jaké hovězí maso na gril? S tím vám pomůžeme. Prohlédněte si to nejlepší a vyberte si ideální část! Průvodce grilováním hovězího masa. Prohlédněte si detailního průvodce nejlepšího hovězího masa na gril.
Tento jednoduchý recept na pivní spratky v housce na karamelizované cibulce s kyselým zelím přináší dokonalou mnohem lepšího párku v rohlíku. Hotovo za 30 minut! Grilované pivní spratky s karamelizovanou cibulí jsou klasickým letním pokrmem z Wisconsinu
Recept s postupem na šťavnaté Bruschettové kuře zapečené mozzarellou a doplněné rajčatovým salátem s bazalkou. Lehký a velmi chutný pokrm.