Mám ráda krásně křupavé bramboráky, které nejsou až moc nasáklé olejem. A občas do nich přidávám i některé sezónní plodiny. Jako tomu bylo i tentokrát.
Příprava palačinek krok za krokem – tak, aby byly hezky nadýchané. Snadno se může z palačinek stát gumová hmota, která nemá s chutí a jemností palačinek příliš společného.
Kuřecí maso se na způsob číny připravuje v mnoha variacích. Tento recept s postupem krok po kroku je velmi snadný, rychle hotový a rozhodně si pochutnáte.
Povyšte své domácí hamburgery vláčnými houskami podle tohoto receptu s postupem krok po kroku. Chutnají skvěle a nerozmočí se.
Žerbo řezy jsou tradiční maďarský slavnostní moučník. Nelekejte se názvu ani slova „slavnostní“. V tomto postupu ho krok za krokem upečete velmi snadno.
Milujete rajskou? A nejlépe bez výrazného koření, s čistou chutí rajčat? Uvařte ji podle tohoto snadného postupu krok za krokem a pochutnáte si vy i vaše děti.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na veganský čokoládový Sachrův dort bez vajec, mléka a másla
Buřtguláš je rychlovka, která zasytí i největší hladovce. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na klasický český bramborový guláš.
Tato je velmi jemný, lahodný dezert, který původem pochází z Polska. Jeho název zní v našem jazyku lehce vtipně – je to Sernik. Kromě pobavení i skvěle chutná. Recept na výborný tvarohový dezert.
Pokud také milujete cibulové kroužky, tento tip na recept by mohl být přesně pro Vás. Připravíme si totiž cibulový květ. Cibuli nařežeme křížem, obalíme a usmažíme. Cibule se krásně rozevře jako květ – je to taková chuťovka s domácím dipem nebo efektní příloha.
Legenda sladkého pečení z banánů od které se jen tak lehce neodtrhnete. Vynikající dezert skládající se z několika vrstev, kde nechybí ani mascarpone.