Kombinace oříšků, vanilky a čokolády je právem jednou z nejoblíbenějších. Voňavá sladkost vanilky si velice dobře rozumí s máslovou jemností ořechů a lehkým čokoládovým povzbuzením.
Máte rádi kynuté koláčky, ale nechce se vám tvarovat každý jeden zvlášť? Upečte je hezky naráz všechny na plechu – tvarohové, makové i povidlové. Vše v jedné várce. Prohlédněte si tento zajímavý recept s postupem krok za krokem na koláč, který si upečete z kynutého těsta.
Holandský řízek, oblíbený pokrm českých dospěláků, teenagerů i seniorů, mate svým názvem – s Nizozemskem nemá totiž nic společného.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tradiční Kynutý švestkový koláč a vyzkoušejte i vy klasiku, která vás nikdy neomrzí.
Tento dezert je pro milovníky známého cukrářského zákusku – likérové špičky. Akorát se tentokrát podíváme na trošku neobvyklou přípravu – do kelímku nebo do skleničky. Likérová špička je dezert pro opravdové mistry. Vyzkoušejte o něco jednodušší recept do kelímku.
Sytá a hřejivá polévka ideální pro chladné podzimní a zimní dny. Uvařte ji jednoduše podle tohoto receptu s jasným postupem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vynikající jablečný koláč se sněhovou čepicí, protože se v něm snoubí všechno jen to nejlepší, co máme všichni rádi.
Pro milovníky pařížského dortíku je zde postup na pařížskou roládu. Bude vyhovovat milovníkům čokolády a čokoládových krémů. Zvládnete ji velmi snadno s tímto postupem krok po kroku.
Domácí pečivo zvládnete i vy. Vyzkoušejte náš recept na domácí housky, které si můžete posypat čímkoliv chcete.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sladké arménské zlato Marlenku, kterou známe pod tímto názvem i u nás a můžeme jí zakoupit v obchodě. Zkusíte radši tu domácí?
Upečte si netradiční buchtu, která je zdravá. Tahle arašídová buchta bez vajec vám potěší chuťové pohárky a máte ji hotovou hned.











