Kdo by neznal mřížkový koláč? Toto je recept s postupem na tu nejjednodušší formu lineckého koláče v mřížkové podobě. Už si jen zvolte svoji oblíbenou zavařeninu!
Mřížkový koláč je nadčasový moučník, který v sobě nese kousek nostalgie. Snoubí v sobě křehké máslové těsto s lahodnou náplní a charakteristickou mřížkovou strukturou na povrchu. Prohlédněte si jeho recept s postupem zde!
Už jste připravovali někdy dort z rolád? Výsledek je fascinující a chuťově neodolatelný. Prohlédněte si recept s postupem na rolovaný dort.
Pajerský koláč má v Čechách i na Moravě dlouholetou a zakořeněnou tradici! V dřívějších dobách ho hospodyně a pekaři připravovali na různé veselky. Prohlédněte si recept s postupem na tuto sladkou dobrotu!
Vynikající koláč s meruňkami, tvarohem a mandlovými lupínky přinese do vaší domácnosti pohodu a klid. Skvěle si na něm všichni pochutnáte, proto si hned prohlédněte tento recept s postupem!
Focaccia je nejen tradiční součástí italských pekáren, ale také oblíbeným pečivem po celém světě. Díky její variabilitě se dá připravit na stovky způsobů. Prohlédněte si tento autentický recept s postupem na italský domácí chléb provoněný olivovým olejem.
Povidloň je skvostný dezert, který znám z cukrárny na Šumavě. Je to lahůdka s povidly. Prohlédněte si recept s postupem na tvarohovo – smetanové řezy s povidly v odpalovaném těstě, známé také jako povidloň. Starý recept v novém kabátu.
Rohlíčkové pudinkáče, které jsou obalené v oříškách, máčené v čokoládě a plněné krémem. Na závěr ještě domácí šlehačka. Prohlédněte si recept s postupem na pudinkáče tak trochu jinak a vyzkoušejte moderní verzi starých dobrých pudinkáčů.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na náš Velikonoční dort s překvapením uvnitř – zajíček patří k Velikonocům a k zajíčkovi patří mrkvička.
Prohlédněte si recept s postupem na Kynutý koláč se strouhankou z piškotů a 3 náplněmi – tvarohovou, borůvkovou a makovou, zakončený bohatě sypanou drobenkou na povrchu.
Prohlédněte si recept s postupem na Domácí slané krekry plněné česnekovou pomazánkou, které jsou výbornou pochoutkou k pivu a vínu.