Znojemská to není, ale okurky tam jsou. Hovězí na česneku s cibulí, hořčicí a pořádnou dávkou domácí improvizace.
Řízky pro vegetariány nebo pro ty, kdo jednoduše milují celer. Zkuste je podle tohoto jednoduchého receptu.
Lehký salát a pikantní řízek je kombinace, které se těžko odolává. Podle tohoto receptu zvládnete obojí snadno.
Krkovička jak má být. Tedy jedině marinovaná v hořčičné omáčce. Upečte si ji i vy a budete se olizovat až za ušima.
Luxusní obědová záležitost v dnešním podání – řízky naložené v jogurtové marinádě, obalené ve strouhance a bramborový salát s hráškem. Takhle mám řízky nejraději.
Gravlax – marinovaný losos připomíná chutí a strukturou uzeného lososa. Červená řepa dodá výjimečnou chuť a barvu. Postup je velmi snadný a rychlý a zvládnete ho s přehledem podle tohoto receptu.
Potřebujete připravit chuťovku na posezení u piva anebo jen tak studenou večeři pro rodinu? Nakrájejte tlačenku, přidejte k ní pár ingrediencí a talčenkový salát bude to pravé.
Vepřové a houby k sobě v české kuchyni neodmyslitelně patří. Připravte si jídlo, které voní podzimem, lesem a tradicí podle tohoto receptu s postupem.
Dejte si pořádnou dávku vitamínů ve skvělé výživné polévce ze zelí, brambor a fenyklu podle tohoto receptu s postupem. Hotová je za pár chvil a chutná skvěle.
Náš děda utopencům rozumí. Sdílím s vámi tento speciální recept na utopence v pivním svařeném nálevu. Věřím, že si náramně pochutnáte.
Odlehčený těstovinový salát, který se skládá ze samých zajímavých komponent. Dresink ze sušených rajčat, dále pak bazalka a marinované sójové nudličky.











