Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vaječné chlebové košíčky, neboli chléb ve vajíčku ve tvaru košíčků pečený v troubě bez tuku a smažení.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tatarský biftek neboli tatarák. Většinou oblíbenou, ale někdy i nenáviděnou delikatesu k posezení u piva či vína.
Tuto vaječnou pomazánku si zamilují všichni, kteří mají rádi pikantní a výrazné chutě. Doplňuje ji lučina a jemný smetanový křen. Prohlédněte si recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jednu z pochoutek z listového těsta a párků a zjistít, že jednodušší to už být ani nemůže a dělá to velkou parádu, dobrou chuť!
Měli jste už někdy na stole uzený jazyk? Připravíte z něj luxusní pikantní pomazánku, kterou si zamilujete. Prohlédněte si recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem na řízky, s kaší a máslovou řepou – tradiční ale ne úplně obyčejný obídek, který předpovídá pochutnání už po přečtení receptu a nutí k vyzkoušení.
Putimské nudličky z vepřového masa mají dlouholetou tradici v jihočeské kuchyni. Prohlédněte si tento recept s postupem a rychle si tuto specialitu oblíbíte.
Jaký je váš rodinný recept na bramborový salát? Každá rodina má jiný, ale tento je prostě fantastický! Prohlédněte si recept s postupem na můj oblíbený bramborový salát.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vepřové plátky s hořčicí a bramborovým knedlíkem. Snadný a rychlý třeba i nedělní oběd. Zjistíte, že i z mála ingrediencí lze připravit velmi chutné jídlo.
Jednoduchý recept na tradiční český pokrm v moderním provedení. Díky své univerzálnosti se hodí jakákoliv příloha. Já jsem si vybrala bramborové noky a hrášek – oboje se velmi hodí k silné omáčce a křehkému masu. Tento pokrm u nás milují všichni.
Carské jídlo z hovězího masa, pojmenované po šlechtickém rodu z 19. století – Stroganov. Výtečné jídlo z pravé svíčkové nebo roštěnce, na kterém si pochutná celá rodina. Prohlédněte si tento recept i s postupem.