Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Neapolský salát z měkkého salámu, nakládaných okurek, kapie, cukety a dalších skvělých ingrediencí.
Znáte tuhle vychytávku? Pokud ne, tak ji vyzkoušejte. Smažené žloutky se stanou ozdobou každého pokrmu. Mňam!
Kdo by neznal tuhle klasiku? Vyzkoušejte si připravit vlastní camping salát, na kterém si pochutnají úplně všichni.
Někdy přijde situace, kdy potřebujeme rychle připravit jídlo z pár surovin, které máme v ledničce. Máte chuť na salát, ale v ledničce vám leží pouze pórek?
Nevšední pokrm, na kterém si netradičně pochutnáte. Vyzkoušejte smažené býčí žlázy s vídeňským bramborovým salátem, kterému nelze odolat
Klasické karbanátky známe všichni, nejen v našich končinách patří díky své chuti a snadné přípravě k oblíbeným jídlům. Zpravidla do nich přidáváme sušené bylinky.
Vejce obalená ve šťavnatém mase a trojobalu zasytí i velké jedlíky. Připravit je podle tohoto postupu krok za krokem je velmi snadné. Chutnají skvěle a jsou plná bílkovin.
Máte rajčata a nevíte co s nimi? Upečte je a naložte. Pečená rajčata jsou pochoutkou, která se hodí jako příloha nebo ji snězte jen tak.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sekanou plnou překvapení a připravte tuto pestrou královnu nejen nedělní tabule.
Protože jsme v Česku, bílé zelí netřeba představovat. Zřejmě již také dávno víte, že zdaleka nemusíme sahat jen po jeho teplé formě kombinované s kachnou a knedlíky (i když i to je velká laskomina!).
Zapékání masa ve vrstvách s bramborami představuje skvělý způsob, jak snadno a s minimálním množstvím nádobí připravit skvělý oběd, večeři nebo pohoštění pro slavnostní příležitosti.