Česká smaženka má nenahraditelné místo v naší tradiční kuchyni. Skoro každý ji zná a téměř každý vyzkoušel. Čas od času si ji rádi uděláme jako rychlou večeři nebo svačinu. Připomeneme Vám recept a postup. Opět si pochutnáte.
Sedlácké závitky zaručeně potěší každého milovníka poctivé české kuchyně. Oběd je hoden také slavnostnějších příležitostí! Prohlédněte si recept s postupem na sedlácký vepřový závitek s bohatou náplní.
Připravit zapečené hot dog tortilly je skvělá volba na rychlou a jednoduchou večeři, která si vystačí s pouhými pěti ingrediencemi! Prohlédněte si recept s postupem na zapečené hot dog tortilly.
Aspik s vepřovými ušima je levným a chutným pokrmem, který si zamilujete pro jeho nezaměnitelnou chuť a konzistenci. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové uši v aspiku.
Česnek naložený v marinádě je nejen zdravý a lahodný, ale také ozvláštní různé pokrmy. V zimním období poslouží taky jako lék. Prohlédněte si recept s postupem na Česnek naložený v marinádě.
Jak se správně ohřívají párky? Párky jsou oblíbeným jídlem, které se podává samostatně nebo jako součást různých jídel. Kromě vaření je můžeme taky péct nebo grilovat. Podívejte se, jak je správně ohřát, aby nepopraskaly, přečtěte si jak dlouho se ohřívají a jakou zvolit přílohu
Obalovaný květák už jedině takto! Z trouby je jídlo mnohem zdravější a ve výsledku také chutnější v kombinaci strouhanky se sýrem. Vyzkoušejte – lepší, než smažený květák. Prohlédněte si recept s postupem na obalovaný květák pečený v troubě.
Objevte recept na mumiové párky – zábavné a snadné halloweenské pohoštění. Připravte tyto vizuálně atraktivní pochoutky z listového těsta a párků, ideální pro každou tematickou oslavu.
Ideální příloha k masu, sendvičům nebo jen tak na chleba. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a objevte nové vynikající chutě! Prohlédněte si recept s postupem na nakládaný salát v hořčičné omáčce.