Kokosky s Nutellou a čokoládou by měly patřit mezi cukroví, protože jejich sladkost tomu sama napovídá a jejich rozměry by měly mít velikost jednohubek. Prohlédněte si recept s postupem na Kokosky s Nutellou a čokoládou.
Vánoční lanýže nejsou jen dezert, jsou to malé kousky radosti, které vám přinášejí potěšení při každém soustu. Příprava je velmi snadná! Prohlédněte si recept s postupem na vánoční čokoládové lanýže.
Vánoční čokoládové trubičky plněné pařížskou šlehačkou jsou dekadentní pochoutkou, kterou si každý čokoholik zamiluje! Prohlédněte si recept s postupem na Vánoční čokoládové trubičky plněné pařížskou šlehačkou.
Cukroví srdíčka Mon Chéri můžeme uložit do kartonových krabic s víkem a uchovávat je tak ve spíži. Vydrží více než 2 týdny a jsou stále křehčí! Prohlédněte si recept s postupem na Mon Chéri sušenky – vynikající ne jen vánoční cukroví.
Recept s jednoduchým postupem a videem. Perník je díky povidlům v těstě krásně vláčný a křehký. Tuto verzi perníku miluje každý.
Ořechová linecká kolečka s jemnou náplní jsou ztělesněním tradice, poctivosti a domácího tepla. Nenechte si tuto příležitost utéct! Prohlédněte si recept s postupem na ořechová linecká kolečka s jemnou náplní.
Pařížské rohlíčky jsou stálicí na vánočních stolech a oblíbenou pochoutkou pro všechny, kdo milují spojení čokolády a ořechového těsta. Prohlédněte si recept s postupem na cukroví v podobě pařížských rohlíčků.
Recept na Vrstvený krémeš s medovým korpusem na plech: Dezert je dostatečně slavnostní na vánoční tabuli, přitom ale lehký a nekomplikovaný, že ho můžete připravit i jako víkendové překvapení. Prohlédněte si recept s postupem na vrstvený krémeš s medovým korpusem a broskvovým džemem.
Dezert Čokoládový kužel přináší dotek luxusu a elegance na váš stůl a snadno se stane tradiční součástí každého slavnostního pohoštění. Prohlédněte si recept s postupem na čokoládový kužel.
Sušenkové cukroví s oříšky není jen obyčejným pečivem – jejich příprava je uměleckou činností a každé sousto vás zavede do světa bohatých chutí. Prohlédněte si recept s postupem na ořechové sušenky s džemem a čokoládovou polevou.
Lanýže před podáváním necháme mírně změknout při pokojové teplotě pro rozvinutí chuti. Teprve pak můžeme vychutnat exkluzivitu dezertu. Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý dezert ke kávě: Čokoládové lanýže s arašídovým máslem.