Zbyly vám brambory od oběda? Tak je využijte! Třeba na tyto křupavé houstičky, které nádherně voní a skvěle chutnají.
Co si upečete doma, je vždy lepší, než co koupíte v obchodě. U pečiva to platí obzvlášť. Osvojte si umění pečení domácích kaiserek podle tohoto jednoduchého postupu krok za krokem.
Upečte si housky. Vyzkoušejte ty louhované, které jsou neuvěřitelně křupavé. Recept je původem z německa, rozhodně si pochutnáte.
Nekupujte pečivo a upečte si svoje podle tohoto tradičního receptu na sádlové houstičky! Jsou fantasticky křupavé.
Jak zužitkovat starší pečivo a přitom si připravit výbornou večeři v italském stylu, se dozvíte v tomto receptu s postupem krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem na jednohubky v podobě mini bandůrků a potěšte hosty královským stolováním! Nechybí ani pikantní salámová pomazánka.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí housky s vepřovou masovou pomazánkou – samozřejmě z vepřovky doma zavařené. Můžete ale použit i zbytek masa z polévky anebo z pekáče.
Knedlíky jsou v české kuchyni perlou, za níž k nám jezdí turisté z celého světa. Mimochodem, věděli jste, že někteří považují knedlíky za typ chleba a jedí je rukama?
Houstičky obzvláště vypečené… právě takové si můžete snadno připravit doma. Do obchodu pro ty obyčejné už se vám nebude chtít. Josef Maršálek, to je jméno, které přináší záruku kvality.
Ať už máte jakýkoliv postoj ke králičímu masu, tuto houskovou polévku z králičího masa si rozhodně oblíbíte. Prohlédněte si recept i s postupem!