Knedlíky jsou v české kuchyni perlou, za níž k nám jezdí turisté z celého světa. Mimochodem, věděli jste, že někteří považují knedlíky za typ chleba a jedí je rukama?
Houstičky obzvláště vypečené… právě takové si můžete snadno připravit doma. Do obchodu pro ty obyčejné už se vám nebude chtít. Josef Maršálek, to je jméno, které přináší záruku kvality.
Ať už máte jakýkoliv postoj ke králičímu masu, tuto houskovou polévku z králičího masa si rozhodně oblíbíte. Prohlédněte si recept i s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na špenátový houskový knedlík, uvařený v páře a vhodný k různým druhům omáček.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jednoduché snídaňové pečivo, s prastarou recepturou, která je ve světě i u nás oblíbená.
Prohlédněte si recept s postupem na moderní a bohatou zemlbábu, která je složena z nastrouhaných jablek, brusinek, krájených housek máčených ve smetaně a vanilkovém cukru. Nechybí ani sněhová čepice z vyšlehaných bílků a dochuceno datlovým sirupem.
Kmínová polévka s krutony je tradičním pokrmem české kuchyně, který si získal oblibu díky své jednoduchosti, rychlé přípravě a výrazné chuti. Prohlédněte si recept s postupem na kmínovou polévku s krutony.
Překvapení v housce je skvělý způsob, jak rychle uspokojit chuť na pizzu, aniž by jsme museli připravovat těsto. Prohlédněte si recept s postupem na Překvapení v housce.
Domácí pletýnky jsou prostě dokonalé – ať už na snídani, k obědu nebo jen jako malá svačinka. Pár surovin vás dělí od zázraku! Prohlédněte si recept s postupem na domácí pletýnky.
Tyto fantastické česnekovo sýrové houstičky si hned zamilujete. Jsou vynikající samotné, stejně jako příloha k různým pokrmům. Prohlédněte si recept s postupem na česnekovo sýrové houstičky.