Pomalu pečené trhané maso z vepřové plece v jemně pikantní BBQ omáčce. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a vyzkoušejte maso, které se rozpadá pod vidličkou.
Podzim se přihlásil s „plnou parádou“, plískanice o sobě dávají rázně vědět, imunizační nápoj se tedy bude jistě hodit.
Ocet připravuji z nastrouhaných jablíček i s jadřincem a slupkou. Jak si připravit domácí ocet krok za krokem se dozvíte v našem postupu. Není to nic složitého a stojí to za to. Přečtěte si také, čeho se vyvarovat, aby byl správně kvašený.
Angrešt, který tradičně zavařujeme do sladkých džemů a kompotů, se perfektně hodí i k zavařování do sladko-slaného nálevu s bylinkami a česnekem.
Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
Léto je v plném proudu a s ním i chuť k odlehčení jídelníčku. Navíc zahrádky nabízí voňavé, barevné a čerstvé plodiny. Kdy jindy si tedy udělat vynikající salát? Základem mnoha z nich je hlávkové zelí.
Vývar, masokostní (drůbeží, hovězí, králičí, vepřový či jiný) nebo zeleninový, patří k tomu nejlepšímu a nejzdravějšímu, co můžeme svému tělu poskytnout.
Báječné vychucené kuřecí maso do sklenice, které se skvěle hodí jako chutná rychlovka na toast. Prohlédněte si recept s postupem na zavařená kuřata.
Dušená kapusta provoněná klobásou může být příloha nebo rovnou hlavní chod. Připravte ji jednoduše podle našeho postupu krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sledě konzervované solením neboli slanečky po domácku a ochutnejte je na všechny doporučované způsoby.











