Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
Léto je v plném proudu a s ním i chuť k odlehčení jídelníčku. Navíc zahrádky nabízí voňavé, barevné a čerstvé plodiny. Kdy jindy si tedy udělat vynikající salát? Základem mnoha z nich je hlávkové zelí.
Vývar, masokostní (drůbeží, hovězí, králičí, vepřový či jiný) nebo zeleninový, patří k tomu nejlepšímu a nejzdravějšímu, co můžeme svému tělu poskytnout.
Báječné vychucené kuřecí maso do sklenice, které se skvěle hodí jako chutná rychlovka na toast. Prohlédněte si recept s postupem na zavařená kuřata.
Dušená kapusta provoněná klobásou může být příloha nebo rovnou hlavní chod. Připravte ji jednoduše podle našeho postupu krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sledě konzervované solením neboli slanečky po domácku a ochutnejte je na všechny doporučované způsoby.
Prohlédněte si recepty s obrázky a postupy na 6 krát vaječný předkrm, jednohubky nejen na svátky jara a určitě se vám podle nich povede připravit krásný velikonoční stůl.
Jednoduchý recept na pečené maso, které zvládne upéct i začátečník. Pečený bůček konzumujeme teplý i studený jako pohoštění na oslavách.
Odlehčená verze známého bramborového salátu – Vídeňský bramborový salát. Hodí se ke všem druhům úprav masa a v každém ročním období. Příprava je velmi jednoduchá a určitě tento salát stojí za vyzkoušení. Servírovat můžete již za 15 minut.
Aspik s vepřovými ušima je levným a chutným pokrmem, který si zamilujete pro jeho nezaměnitelnou chuť a konzistenci. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové uši v aspiku.