Tvarohové rohlíčky plněné jablky bez kynutí. Jsou snadné a křehké. Vyzkoušejte rohlíčky podávat s domácím vanilkovým pudinkem.
Jednoduchý a oblíbený moučník z jablečného těsta. Koláč na plech ze strouhaných jablek – jablečné těsto je krásně nadýchané a v kombinaci s vrstvou pudinkové náplně vznikne dokonale chutný moučník, který je hotový za 35 minut.
Kombinace máku, jablek a čokoládové polevy je neskutečně povedená. Tento jednoduchý dezert zavede vaše chuťové pohárky do sladké pohádky. Prohlédněte si recept s postupem!
Základem klasických lívanců je těsto, které se skládá z mouky, mléka, vajec a špetky soli. V našem receptu jej ale obohatíme. Připravujeme si jablečné lívance. Jsou šťavnaté a děti je milují.
Nejrychlejší jablečný koláč, který připravujeme na plechu z listového těsta. Budete potřebovat jablka nakrájená na plátky a několik ingrediencí. Máte-li chuť na jednoduchý jablečný koláč z křupavého těsta a vrstvy jablek, prohlédněte si recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Lahodné jablkové sušenky známé jako jablka v županu na plechu a užijte si s rodinou vůni podzimu i teď v zimě v každém soustu.
Prohlédněte si recept s postupem na moderní a bohatou zemlbábu, která je složena z nastrouhaných jablek, brusinek, krájených housek máčených ve smetaně a vanilkovém cukru. Nechybí ani sněhová čepice z vyšlehaných bílků a dochuceno datlovým sirupem.
Minimalistické vláčné sušenky s kousky jablek hned navodí podzimní atmosféru plnou aromatických chutí. Prohlédněte si tento snadný recept s postupem na měkké jablečné sušenky.
Věděli jste, že jablečný závin může být ještě lahodnější s přidám meruňkové marmelády do náplně? Prohlédněte si tento recept s postupem a poznejte toto kulinářské tajemství!
Prohlédněte si recept s postupem na listové pláty s hodně pestrou náplní, která kombinuje sladkost marmelády, piškotů, sušenek, s kyselostí jablek a lahodností vanilkového pudinku.
Prohlédněte si 3 recepty s postupem na zdravé jabkové pochoutky bez mouky a cukru, myslete tak trochu na svoje zdraví.