Ptačí mléko je vynikající retro dezert, který mnoho lidí možná ani nezná. Za vyzkoušení stojí tento v jahodové variantě na piškotovém základu ve formě řezů. Budete se olizovat až za ušima.
Tento dezert vám možná nebude připadat nijak nový – vypadá totiž stejně jako klasické želatinové moučníky. Chuť je podobná, jen místo želatiny je použita polská galaretka
Tvarohový krém, jahodový pudink, šlehačka a čerstvé jahody. Sladký dezert, který vypadá slavnostně a ještě lépe chutná. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na čerstvý dezert jako jahodové nebe, který připravíme z piškotu, jahod a čerstvé šlehačky a ihned mlsáme.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento snadný a rychlý letní dezert bez pečení a připravený pouze ze 3 ingrediencí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na nepečený zákusek z vaflí, který je hebký jako sen a když ho připravíte a schladíte, určitě ihned zmizne ze stolu – jak je lahodný.
Dezerty ve skle mají výhodu ve strategii podávání během oslavy či večírku. Každý si vezme tu svoji porci. Prohlédněte si recept s postupem na banánový a jahodovým krém do skleničky!







