Chutná svačina, snídaně nebo důstojné a neotřelé občerstvení pro návštěvy i oslavy? Žádný problém! Pomazánka z avokáda a okurky.
Jako děti jsme rády sbírali večer vajíčka a počítaly, kolik ten den slepičky vajíček snesly. Pak se vyráběly různé dobroty z vajec.
Plánujete oslavu, ale nevíte, co na ní podávat? Pak vsaďte na tyto kanapky s pomazánkou z uzené makrely, jsou výborné!
Pomazánky jsou vděčné: můžete je udělat snad ze všeho a dochutit je přesně, jak chcete. Stejně jako tuhle mrkvovovaječnou pomazánku podle postupu krok za krokem.
Pomazánka, která chutná jako z dětství. Vyzkoušejte tuto sýrovou, lehce pikantní pomazánku. Je to rychlovka a vy se budete olizovat až za ušima. Možná ji znáte z obchodních řetězců.
Šunkové rolky s křenem chutnají skvěle jako předkrm i jako sváteční pohoštění. Zařaďte je na své párty menu. Jejich příprava podle tohoto receptu je velmi snadná.
Drožďovka má své zaryté odpůrce i milovníky. Vyzkoušejte ji i vy a vězte, že si ji naprosto zamilujete. Dobrou chuť!
Pomazánky mají své nezastupitelné místo v mnoha kuchyních, včetně té české. Přináší mnoho benefitů nejen chuťových a zdravotních, ale také pro přírodu i naši peněženku.
Chutný a bleskově připravený salát podle tohoto receptu s postupem krok po kroku zazáří na párty nebo jako příloha ke grilovanému masu. Hodí se i jako lehká večeře.
Léto volá po lehkých jídlech, a to nejen na snídaně či svačiny, ale také pro pikniky, večeře či lehké obědy. Tvarohová pomazánka je pro toto období jako stvořená.
Sleďová pomazánka je skvělá i jako pohoštění, hodí se jak na opečenou bagetu, tak i na toast či klasické české obložené chlebíčky.











