Prohlédněte si recept s postupem na maďarské lečo s haluškami a pochutnejte si na kombinaci dvou evropských kuchyní s velkým gastronomickým potenciálem!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Plněné vepřové řízky Nostalgie 89 a připomeňte si chuť a vůni starých časů s vůní domova.
Prohlédněte si recept na zabijačkovou zelnici s klobásou! Postaví na nohy a prohřeje vám kosti i krev v těle. Také dokonale zasytí.
Zapečené sendviče z trouby – neboli mini kanapky, jsou jednoduchou slanou dobrotou, kterou jednoduše připravíte a navíc si pochutnáte.
Koložvárské zelí má dlouhou tradici ve východoevropské kuchyni a díky skvělé harmonii chutí se dostalo k nám. Prohlédněte si recept s postupem na tuto rodinnou dobrotu.
Prohlédněte si recept s postupem na Fazolový guláš po mexicku – jídlo plné bílkovin. Chutný a vydatný pokrm, který si zamilujete.
Prohlédněte si recept s postupem na Fazolovou polévku s klobásou a nudlemi – zahřeje, zasytí, potěší.
Pokaždé, když jsem někde ochutnala domácí slané pečivo, byla jsem mile překvapená, ale vždy mi tam něco chybělo! Díky této masové směsi jsem přivedla tuto delikatesu k dokonalosti. Prohlédněte si recept s postupem na slané pečivo plněné masovou směsí.
Živáňská – tradiční pokrm slovenské kuchyně z vepřového masa, v tomto případě vylepšené na špejli. Připravuje se také na plechu jako ražničí. Prohlédněte si recept s postupem na živáňskou – směs s vepřovým masem na špejli.
Zapečené venkovské brambory s houbami a sýrovou krustičkou na povrchu. Prohlédněte si recept s postupem na zapečené brambory s klobásou, houbami a sýrem.
Jednoduchý recept na polévku, která nejen zahřeje, ale i dokonale zasytí. Vychutnejte si s námi tuto staročeskou klasiku Zelňačku.