Tento rychlý salát z brambor, klobás a okurek je výborný sám o sobě, ale také skvěle doplní pečená nebo grilovaná masa. Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý salát z brambor, klobás a okurek.
Jednoduchý recept na polévku, která nejen zahřeje, ale i dokonale zasytí. Vychutnejte si s námi tuto staročeskou klasiku Zelňačku.
Tato sytá zelňačka je ideální volbou pro chladné dny nebo když máte chuť na něco, co vás pořádně zasytí a zahřeje. Prohlédněte si recept s postupem na zelňačku s klobásou.
Výborné a chutné univerzální jídlo vhodné na různé příležitosti jako oběd, večeře, ale i pohoštění pro rodinu a přátele. Prohlédněte si recept na Zelené fazolky na cibulce s klobásou v rajčatové omáčce.
Kombinace šťavnaté klobásy, rozpuštěného sýra a nadýchaných vajíček tvoří pokrm, který je ideální na rychlou večeři nebo vydatnou snídani. Prohlédněte si recept s postupem na 5-ti hvězdičkovou omeletu s klobásou a sýrem.
Tento pokrm spojuje jednoduchost s neuvěřitelnou chutí a díky své rychlé přípravě je ideální pro rodinnou večeři a večeři s přáteli. Prohlédněte si recept s postupem na bagety plněné italskou klobásu.
Tato jambalaya ve stylu Wisconsin kombinuje jemné kuře, krevety a klobásu s čedarem v chutném, rychlém jídle, které je hotové za 30 minut. Jedná se o recept na jídlo z jednoho hrnce z běžných surovin. Tato rychlá jambalaya plná kuřete, krevet a uzené klobásy s čedarem je ideální volbou na večeři
Tento jednoduchý recept na pivní spratky v housce na karamelizované cibulce s kyselým zelím přináší dokonalou mnohem lepšího párku v rohlíku. Hotovo za 30 minut! Grilované pivní spratky s karamelizovanou cibulí jsou klasickým letním pokrmem z Wisconsinu
Velmi zajímavý a trochu nevšední pokrm ve formě zapečené růžičkové kapusty s klobásou a sýrem. Zaručeně si pochutnáte! Prohlédněte si recept s postupem na zapečený kastrol z růžičkové kapusty s klobásou.
Tradiční hovězí závitky alias Španělští ptáčci – plněné klobásou, vejci a kyselými okurkami, podávané v lahodné hořčičné omáčce jsou perfektní pro nedělní oběd. Šťavnaté hovězí závitky plněné klobásou, vejci a okurkami, dušené v lahodné hořčičné omáčce.