Představujeme vám 2 velmi zdravé a ještě chutnější recepty, které snadno připravíte z červené řepy. Upečete si svůj chléb, jehož součástí je tato zdravá zelenina a také lahodnou pomazánku z červené řepy a křenu. Prohlédněte si tyto recepty s postupem a vylepšete svůj jídelníček hned.
Prohlédněte si recept s postupem na Fazolový guláš po mexicku – jídlo plné bílkovin. Chutný a vydatný pokrm, který si zamilujete.
Pokud řekneme poctivá pomazánka z výrazných surovin, napadne mě přesně tato. Tradiční pomazánka z vepřovky navozuje pocit nostalgie, proto neváhejte a prohlédněte si recept s postupem.
Kmínová polévka s krutony je tradičním pokrmem české kuchyně, který si získal oblibu díky své jednoduchosti, rychlé přípravě a výrazné chuti. Prohlédněte si recept s postupem na kmínovou polévku s krutony.
Jednoduchý recept na pečené maso, které zvládne upéct i začátečník. Pečený bůček konzumujeme teplý i studený jako pohoštění na oslavách.
Rodinný oběd – luxusně propečená vepřová plec, která se peče na kysaném zelí. Vše servírujeme s vařeným bramborem a máslem.
Výborný recept na jinou verzi smaženého kapra. Kapří hranolky nejsou vůbec cítit po rybině, jak to u kapra bývá. Tento pokrm je delikatesa.
Moravského vrabce připravuji ze šťavnatých kousků bůčku a jako přílohu volím chlupaté knedlíky a nesmí chybět ani špenát. Celý popis přípravy jsem sepsala a natočila i video recept krok za krokem. Pochutnejte si s námi.
Prohlédněte si recept s postupem na pečenou krkovičku na červeném víně se zelím a bramborovým knedlíkem.
Objevte šťavnatý recept na kuřecí stehna pečená s lesními houbami, cibulí a česnekem. Jednoduchá příprava s dokonalým výsledkem – křupavá kůrčička a aromatiké maso s houbami. Ideální rodinný oběd pro milovníky hub a česneku.
Aspik s vepřovými ušima je levným a chutným pokrmem, který si zamilujete pro jeho nezaměnitelnou chuť a konzistenci. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové uši v aspiku.