Přes noc pečená kachna – 13 hodin. S variací domácích knedlíků s červeným zelím. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pomalu tahanou kachnu. Protože není pečení jako pečení. Dlouho a na malé teplotě je maso dokonale křehké.
Není nad domácí knedlík. Stačí trocha zručnosti a za pár korun si uvaříte takový domácí houskový knedlík, který nekoupíte.
Skvělá varianta domácích knedlíků, která chutná s každou omáčkou i gulášem. Žemlové knedle jsou rustikální a téměř zapomenutá pochoutka.
Blbouni nebo pěry jsou nadýchané kynuté knedlíky s ovocnou náplní. Vyzkoušejte tyhle s povidly, jsou výtečné!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na krále mezi knedlíky a uvařte si k obědu k jedné z oblíbených omáček právě tento karlovarský knedlík.
Prohlédněte si recept s postupem na pořádnou nadílku chutí v podobě dýňových omáček a dýňových knedlíků!
Chcete poctivý kus hovězího masa? Prohlédněte si recept s postupem na hovězí srdce na špeku s domácím knedlíkem a zažijete kulinářskou fantazii!
Prohlédněte si recept s postupem na lehkou a přesto sytou cuketovou omáčku s uzeným masem a knedlíkem!