Máte rádi mák? Tak to si pochutnáte. Vyzkoušejte tento lahodný koláč kombinující chutě švestek a makové drobenky. Dokonalost!
Litý koláč je jednoduchá buchta, kterou máte za pár desítek minut hotovou. Meruňky můžete vyměnit za jakékoliv sezónní ovoce.
V české kuchyni má tvaroh nezastupitelné místo. Je to samozřejmě dáno jeho jemnou chutí, ale také výživovými hodnotami. Tvaroh totiž obsahuje plnohodnotné bílkoviny, jež umí na dlouhou dobu zasytit, a také vápník pro zdraví kostí.
Recept s postupem na lahodný a jednoduchý tvarohový ovocný koláč s drobenkou na plech, který zvládne upéct i začátečník v kuchyni.
Jogurtové těsto je vláčné a s ovocem skvěle chuťově ladí. Upečte koláč podle tohoto postupu krok za krokem a zužitkujte úrodu ovoce ze své zahrádky.
Pro rebarborový koláč hlasuji v kategorii nejlepší sezónní moučník. Upečte ho podle tohoto postupu krok po kroku. Je svěží, šťavnatý a kyselá rebarbora se sladkou drobenkou jednoduše nepřekonatelná.
Jablka jsou vděčná součást koláčů všeho druhu a se skořicovým cukrem a listovým těstem tvoří moučníkový evergreen. Upečte podle tohoto postupu krok za krokem výborný a jednoduchý koláč, který skvěle chutná vlažný i vychlazený.
Upečte si klasický ovocný koláč. My jsme ho tentokrát vyzkoušeli s broskvemi, tvarohem a drobenkou. Už se vám sbíhají sliny?
Starý dobrý a osvědčený recept mnoha strávníky na vynikající tříbarevný koláč. Prohlédněte si recept s postupem na koláč tří vrstev, který je nejen chutný, ale také vizuálně atraktivní. Připravíte ho na plechu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na rebarborový koláč – první jarní pohlazení v podobě rebarborové pohádky z plechu s jahodami. Upečete si první jarní koláč s čerstvým ovocem.
Prohlédněte si recept na skvělé jablečné řezy na plech – s postupem krok za krokem. Dokonalé a jednoduché klasické jablečné řezy, které známe všichni a každý je peče malinko jinak. Základem jsou strouhaná jablka a pudink.