Recept, postup, ingredience na rychlý a snadný pokrm, který díky rajčatové omáčce a čerstvé bazalky je harmonie chutí. Vše za 30 min. hotové
Máte rajčata a nevíte co s nimi? Upečte je a naložte. Pečená rajčata jsou pochoutkou, která se hodí jako příloha nebo ji snězte jen tak.
Jídlo, které může být plnohodnotným obědem nebo sytou „obědo-večeří“ – přesně to je tato polévka. Stačí k ní přikousnout krajíček dobrého chleba.
Také litujete, že sezóna rajčat je tak krátká? Díky nakládání si ji prodloužíte! Rajčata právem patří k nejoblíbenějším plodům českých zahrad.
Hlavní chod do 30 minut – masové kuličky s parmezánem se výborně hodí k nasládlé rajčatové omáčce. Provensálské koření chuť ještě zintenzivní. Jednoduchá mňamka.
Lasagne s krůtím masem a špenátem včetně video postupu přípravy. Rádi si připravujeme Lasagne i jinak než s tradiční náplní a špenát a krůtí maso je přesně ten případ.
Recept na pečená krůtí stehna na rajčatech a tymiánu. Provoněný, chutný a hlavně jednoduchý recept plný křehkého masa, šalotek, rajčat a česneku
Recept s postupem na retro špagety, které byly hitem našeho mládí. Zavzpomínejte na tuto českou klasiku. Hotová do 15 minut.
Staročeský recept na buřty na pivě, které pečeme v pekáči s bohatým zeleninovým základem, buřty a tmavým nebo polotmavým pivem.
Rychlý recept na indický bezmasý pokrm, který chutná celé rodině. Kombinace exotického koření, rajčat, smetany a halloumi je dokonalá.
Máte přebytek cherry rajčat? Naložte si je s medem ve sladkokyselém nálevu a během zimy si vychutnejte jejich čerstvou chuť. Prohlédněte si recept s postupem na nakládaná rajčata v medové marinádě.