Podplameník dostal název podle místa pod chlebovou pecí, kde se v horských oblastech severní Moravy a Slovenska tradičně pekl. Poctivý slaný koláč, který spolehlivě zasytí.
Říká se, že polévka je grunt a kdo ji nejí, je špunt. Souhlasíte s tím? Prohlédněte si recept s postupem na sytou a lahodnou hovězí polévku a ochutnejte.
Rychlá zeleninová polévka, plná výrazných chutí. Připravíte jí do 20 minut a to ještě k tomu z běžných surovin. Rychlé výživné jídlo v podobě zeleninové polévky.
Ačkoliv okurkových salátů a jejich variant je nespočet, není okurkový salát jako okurkový salát. Připravila jsem další variantu a použila některé suroviny, které třeba do salátu obvykle nedáváte. Vyzkoušejte tento recept.
Víte, jak na to, aby vaše karbanátky nebyly vysušené, ale naopak šťavnaté, přičemž by neplavaly ve zbytečném množství tuku? Prohlédněte si recept na kefírovo – masové karbanátky.
Voňavá smetanová koprová omáčka s vejcem a bramborem – tak jí mám nejraději. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou smetanovou klasiku s vůní zahrádky a uvařte pro rodinu oběd, jak má být.
Hlávkové zelí je jedním z nejstarších druhů pěstované zeleniny. Jeho historie sahá až do starověkého Říma a Řecka. Připravte si s námi dva recepty ze zelí: Křupavé zelné placky a dušené zelí s bramborem.
vé zelí je košťálová zelenina, jejíž historie sahá až do dob starověkých civilizací. Věřili byste tomu, že jej staří Římané využívali i pro léčebné účely? Prohlédněte si recept na tento nejlepší zelný salát jaký znám…
Prohlědněte si recept s postupem krok za krokem na Tradiční bulharskou čočkovou polévku, která je plná zeleniny a bohatá na chutě.
My Češi milujeme hlavně karbanátky, tak si pojďme připravit jedny netradiční v troubě. Kvalitní hovězí maso je přímo pramenem živin.
Prohlédněte si recept s postupem na tresku se zeleninou a svěžím limetkovým dresinkem! Lehký oběd pro celou rodinu.