Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na voňavou krkovičku na tymiánu a kořenové zelenině a připravte skvělý rychlý oběd pro svojí rodinu.
Guláš má zajímavou historii a mnoho variant přípravy. Tentokrát jsem vařila guláš na bratislavský způsob s receptem od kamarádky. Jako přílohu houskový knedlík.
Pečenáče jsou výborným rybím pokrmem – já je připravuji z kapra. Usmažený kapr se nakládá do octového nálevu s kořením a zeleninou – je to opravdová lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí pečenáče z kapra. Někdo je připravuje z rybích řízků, které zbydou. Ale já si je připravuji cíleně, protože mi moc chutnají.
Prohlédněte si recept s postupem na výbornou svíčkovou na smetaně včetně postupu přípravy žemlového a karlovarského knedlíku.
Tato hustá, aromatická a pikantní polévka pochází z Indie, ale její oblibu rozšířili Britové. Prohlédněte si její recept s postupem a staňte se součástí historie!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vepřové vnitřnosti na smetaně trochu netradičně s máslovými noky. Jídlo pro gurmány a vyznavače tradiční kuchyně. Moderní verze starého tradičního receptu.
Jemné plíčky a srdce na smetaně jsou v tomto podání fantastické! Díky receptu, předávaného po generace, si skvěle pochutnáte.
Připravte si doma kančí se šípkovou omáčkou a kynutým knedlíkem. Uvidíte, že i letité pokrmy mají něco do sebe. Pochutnáte si. Prohlédněte si recept s postupem na Slavné kančí se šípkovou.
Nová moderní varianta kapra na černo je Kapr pečený na sladko. Vyzkoušejte tuto novou chuť a jako příloha by stačila klidně zelenina upečená s kaprem. Prohlédněte si recept s postupem na Kapra pečeného na sladko – kulinářský zážitek.
Připravte si výborný Kaldoun a nemusí to být nutně jen na Svatomartinské menu. Tato verze je sytá, ale neobsahuje příliš mouky a je bez smetany.
Recept na hovězí guláš s mrkví – je ideální nejen na běžný oběd, ale také na slavnostní příležitosti, kdy chcete pohostit přátele něčím opravdu poctivým. Prohlédněte si recept s postupem na hovězí guláš s mrkví.