Recept na krém ze Salka, který potěší zaručeně vaše chuťové pohárky: Tento jednoduchý a lahodný krém se hodí pro různé příležitosti a svou bohatou chutí si vás určitě získá a zůstane vaším oblíbeným. Prohlédněte si recept s postupem na Salkový krém, na který budete potřebovat 2 ingredience.
Ořechové řezy Mraky – nazývané také jako Baku dezert mají základní ingredience ořechy a čokoládu, co z nich dělá přirozeně bezlepkový slavnostní dezert nebo dort plný intenzivní chuti . Prohlédněte si recept s postupem na Ořechové řezy s několika druhy krémů.
Máslový krém s vanilkou na dort: Jeho textura je jemná jako obláček, chuť bohatá a sladká, ale ne přeslazená, a vanilkové aroma vás okamžitě přenese do cukrářského nebe. Prohlédněte si recept s postupem na dortový krém plný máslové a vanilkové chuti.
Tento krém, charakteristický svou krémovou texturou a sladkou chutí, dodává pečeným výrobkům nejen skvělý vzhled, ale i lahodnou chuť.
Karamelové řezy s mramorovou polevou budou poutat pozornost i když je připravíte v kulaté formě v podobě dortu, třeba na narozeninovou oslavu. Prohlédněte si recept s postupem na Karamelové řezy s bílou čokoládovou polevou.
Nadýchané motance s krémem a ovocem jsou perlou mezi kynutými koláči, jelikož jsou kynuté, ale zároveň krémové i ovocné. Prostě lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem na Nadýchané motance s krémem a ovocem.
Káva není jen nápoj, je to rituál, spojený s klidem a rozjímáním. Kávové sušenky tento rituál přenášejí do podoby malých křupavých dobrot. Prohlédněte si recept s postupem na kávové sušenky plněné krémem z bílé čokolády.
Lahodný dezert se skořicí: Skořicoví šneci s krémovou polevou. Příprava zabere zhruba 2 hodiny a není vůbec složitá. Výsledek je téměř dokonalý.
Lehký dezert jako peří, to jsou tyto řezy. Vyzkoušejte tento snadný moučník z piškotového těsta, šlehačkového krému a marmelády.
Tento krém okouzlí hlavně milovníky Ledových kaštanů, oblíbené tyčinky, která přežila spoustu led a stále je k dostání na trhu. Prohlédněte si recept s postupem na Jemnou čokoládovou delikatesu Ledové kaštany, jako krém. na vánoční cukroví.
Jak si připravit bílkovo-máslový krém. Základní krém na dorty, rolády či vánoční cukroví. Recept, Postup, Tipy na rozšíření chutí.