Krkovička jak má být. Tedy jedině marinovaná v hořčičné omáčce. Upečte si ji i vy a budete se olizovat až za ušima.
Klasický český recept s postupem na všechny jeho součásti rozhodně patří na nedělní stůl. Maso, špenát a bramborové knedlíky zasytí a chutnají báječně.
Tyto zapékané brambory s masem a pikantním nálevem se u nás staly klasikou, když je potřeba uvařit nějaký jednoduchý, ale výborný pokrm. Upečte si je i vy podle receptu s postupem, uvidíte, že zachutnají celé rodině.
Vepřové a houby k sobě v české kuchyni neodmyslitelně patří. Připravte si jídlo, které voní podzimem, lesem a tradicí podle tohoto receptu s postupem.
Krkovici z trouby si můžete přizpůsobit vlastní chuti. V tomto receptu s postupem krok po krku ji připravíte s jemně asijským nádechem.
Luxusní, český, nedělní oběd, který, upečete v jednom jediném pekáči a ušetříte si tak starosti s nádobím. Navíc všechny strávníky pěkně zasytí.
Máte rádi šťavnaté maso pečené se zeleninou v bohaté šťávě? Připravte si tuto výtečnou krkovici podle postupu krok po kroku.
Dokonalé a šťavnaté masíčko, které se rozplývá na jazyku. Díky zajímavé marinádě je maso krásně dochucené a křehké.
Poctivá domácí pečená krkovička s hlávkovým zelím, červeným vínem a bramborovým knedlíkem – tradiční slavnostní jídlo! Prohlédněte si recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou slavnostní, poklady naplněnou pečenou krkovičku, která vás svojí chutí a vzhledem zcela dostane.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na balkánskou krkovičku s rýží a ochutnejte tradiční srbský pokrm s bohatou chutí papriky a rajčat.











