Krkovici z trouby si můžete přizpůsobit vlastní chuti. V tomto receptu s postupem krok po krku ji připravíte s jemně asijským nádechem.
Luxusní, český, nedělní oběd, který, upečete v jednom jediném pekáči a ušetříte si tak starosti s nádobím. Navíc všechny strávníky pěkně zasytí.
Máte rádi šťavnaté maso pečené se zeleninou v bohaté šťávě? Připravte si tuto výtečnou krkovici podle postupu krok po kroku.
Dokonalé a šťavnaté masíčko, které se rozplývá na jazyku. Díky zajímavé marinádě je maso krásně dochucené a křehké.
Poctivá domácí pečená krkovička s hlávkovým zelím, červeným vínem a bramborovým knedlíkem – tradiční slavnostní jídlo! Prohlédněte si recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou slavnostní, poklady naplněnou pečenou krkovičku, která vás svojí chutí a vzhledem zcela dostane.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na balkánskou krkovičku s rýží a ochutnejte tradiční srbský pokrm s bohatou chutí papriky a rajčat.
Prohlédněte si recept s postupem na nakládanou předem propečenou krkovičku a objevte tak neskutečnou delikatesu na chlebíčky nebo k pivu!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Pekáčový guláš z vepřové krkovice se zelím a uvařte tuto venkovskou klasiku plnou chuti svojí rodině, nebo známým s domácím houskovým knedlíkem.
Tento pokrm spojuje nejlepší chutě české kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou krkovičku na pivě s cibulovým závojem! Zprudka opečeme na pánvičce a pak pečeme v troubě.
Výborná pochoutka vhodná na každou příležitost. Trhané maso je vždy sázka na dokonalý chuťový zážitek. Je to velmi snadné.