Ochutnejte staročeské jídlo zvané šumajstr. Jedná se o pokrm, který je velmi jednoduchý na přípravu, a přitom náramně zasytí.
Nastavovaná kaše je krémový pokrm z krup, brambor a zelí, doplněný opečenou cibulkou – klasika české kuchyně podle receptu s postupem.
Vepřové uzené koleno lze zužitkovat na mnoho způsobů. Uvařte si z něj tuto výbornou polévku s kroupami, na kterou nezapomenete.
Vůbec bych se nedivila, kdyby pro vás toto jídlo bylo úplnou novinkou. Ačkoliv má bohatou historii. V české kuchyni se šoulet zabydlel jako staročeský pokrm, často podávaný s husou nebo kachnou, ale i jako samostatné jídlo s kyselou přílohou.
Polévka je grunt, vyzkoušejte tuto uzenou. Je jedinečná, výborná, a přitom tak jednoduchá. Přejeme dobrou chuť!
Staročeská a poctivá polévka z uzeného kolene, která vás spolehlivě zasytí! Prohlédněte si recept s postupem na tuto trošku zapomenutou polévku.
Nastavovaná kaše z krup a brambor a se zlatavou cibulkou je jídlo mého dětství, které i teď miluji. Je to jednoduché, levné jídlo, které se u nás dělávalo. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na výbornou retro specialitu, lehce upravitelnou pro moderní chutě s bylinkami, pečenou zeleninou nebo sýrem.







