Máte rádi karbanátky, ale chtěli byste se pro jednou obejít bez mouky? Není problém! Máme pro vás recept, který jsme nedávno vyzkoušeli. Jako pojivo…
Léto je v plném proudu, přichází tedy doba, kdy budeme ze všech stran slýchat větu: „Nechceš cuketu?“ Odpovídejte kladně, protože tato zelenina má nejen široké spektrum možností zpracování nasladko i naslano, ale především mnohé zdravotní výhody.
Hezká česká klasika s tvarohem, kakaovým a světlým těstem. Na tříbarevné řezy je opravdu radost pohledět. Upečte je podle tohoto postupu a můžete se na ně chvíli dívat, než se po nich zapráší.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na trochu zdravější koláč zvaný Tvarohově-malinové vlnobytí.
Pohoda s rodinou čí přáteli u kávy nebo svatební hostina? Prohlédněte si recept s postupem na tento tvarohový štrúdl a budete mít jasno!
Tvarohové šišky s mákem nebo perníkem voní nostalgií. Zamilují si je i vaše děti. Připravte jim je podle tohoto receptu krok po kroku.
Vyznavači vláčných koláčů, pozor! Tento svěží recept na buchtu se zakysanou smetanou vám kápne do noty. Upečte ho podle našeho receptu s postupem krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem na tyto lahodné dvoubarevné řezy s tvarohem a potěšte něčím dobrým celou rodinu!
Cibulové karbanátky jsou pokrmem oblíbeným v mnoha zemích. Cibule jakožto hlavní surovina v nich bývá kombinována s dalšími ingrediencemi, jako jsou brambory, vejce či strouhanka.
Sladké milujeme snad všichni. Buchty či koláče si rádi dopřáváme k snídani, ke svačině či jen tak ke kávě. Bojíte se složité přípravy? U tohoto receptu se bát opravdu nemusíte! Příprava tohoto strouhaného koláče s jablky je hračka.
Tradiční pečení sladkých dezertů v Čechách zahrnuje rozhodně i záviny. Prohlédněte si recept s postupem na kynutý závin se čtyřmi neodolatelnými náplněmi!