Kuřecí čína plná zeleniny a orientálního koření přijde k chuti všem milovníkům asijské kuchyně. Připravte ji jednoduše podle receptu krok po kroku včetně vychytávek k přípravě.
Klasika, která nestárne. Pohlreich sice plátek s broskví nemá zrovna v oblibě, my ostatní ale jo. A vždy si na něm pochutnáme.
Nápadité spojení asijských tónů s českým bramborákem vás čeká v tomto receptu s postupem krok po kroku. Ideální pohoštění k pivu.
Při snaze o zachování zdraví a svěžího vzhledu je dobré sáhnout po věcech, které jsou tu odpradávna. Vývary z kostí patří mezi dostupné zbraně nejen proti vráskám.
Jednoduché hlavní jídlo z 1 plechu, když nemáme příliš času na vaření, ale zároveň si chceme pochutnat. Kuře s bramborami a zeleninou na jednom plechu.
Česká čína je klasika, která se u nás rozmohla hlavně v 80. a 90. letech. Zavzpomínejte na tu skvělou chuť křehoučkého masa.
Výborná a rychlá večeře s nádechem te-mex kuchyně. Připravte si do hodiny kuřecí směs v pikantní zeleninové omáčce podle tohoto jednoduchého postupu.
Prohlédněte si recept s postupem na pořádnou nadílku chutí v podobě dýňových omáček a dýňových knedlíků!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Zapečenou pohodu a vyzkoušejte zapečené řízky tentokrát jinak. Pod syrovou- bramborovou peřinou budou skvělé.
Báječné vychucené kuřecí maso do sklenice, které se skvěle hodí jako chutná rychlovka na toast. Prohlédněte si recept s postupem na zavařená kuřata.
Prohlédněte si recept s postupem na šťavnaté kuřecí roládky plněné paprikou a šunkou! Zaručeně vás chytí za srdce a nebude to naposled, co jste je vařili.