Tyto malé roztomilé šátečky jsou naprostou klasikou, která by neměla chybět na žádném svátečním stole. Upečte si je i vy.
Skořicoví šneci jsou pochoutka, ale nejvíc si na nic pochutnáte, když si je připravíte doma. Hmm… už cítíte tu vůni podzimu?
Kynuté trojhránky podle receptu s postupem. Nadýchané, voňavé a zapečené se sýrem a slaninou – klasika českého pečení, která nikdy nezklame.
Lahodná česká klasika v podobě kynutého koláče, ale tentokrát na plechu – což je taková lehčí varianta. S tradiční náplní z tvarohu, povidel a drobenkou upečete jednoduše podle tohoto receptu.
Vzpomínáte rádi na jídla ze školní jídelny? Některá stála za to, třeba buchtičky s pudinkem. Ale ty domácí jsou ještě lepší. Připravte si s námi buchtičky s vanilkovým krémem.
Drožďovka má své zaryté odpůrce i milovníky. Vyzkoušejte ji i vy a vězte, že si ji naprosto zamilujete. Dobrou chuť!
Žerbo řezy jsou tradiční maďarský slavnostní moučník. Nelekejte se názvu ani slova „slavnostní“. V tomto postupu ho krok za krokem upečete velmi snadno.







