Tradičně podzimní dýňový chléb z odrůdy Hokkaido je čí dál, tím více oblíbený také u nás, přestože kořeny má v Japonsku. Prohlédněte si recept s postupem na dýňový chléb Hokkaido.
Špaldové rohlíky jsou zdravou alternativou běžného pšeničného pečiva, používané zejména ve zdravé výživě a pro osoby alegické na pšenici. Prohlédněte si recept s postupem na přípravu špaldových rohlíků.
Ve východoevropské kuchyni tradiční příloha například k boršči. Domácí buchty s česnekovým dresingem a koprem si zamilujete. Prohlédněte si recept s postupem na buchty s česnekovým dresingem.
Neuvěřitelně lahodný a křupavý domácí vroubkovaný chléb zaujme chutí i vzhledem. Zabezpečí vám skvělou čerstvou snídani a chutnou svačinu. Recept na bílý chléb, veku. Prohlédněte si recept s postupem na domácí vroubkovaný chléb.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí chléb s celerovou pomazánkou. Snídaně je základ dobrého startu do nového dne, proto její kvalitu nepodceňujte. Domácí chléb s celerovou pomazánku vám zachutná.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí makovky. Domácí makovky, někdy nazvané lidově loupáky, mají neuvěřitelně lahodnou chuť. Nedají se s koupenými vůbec srovnat.
Upečte si doma svoje vlastní housky plněné kuřecí směsí z trhaného masa. Jsou skvělé k obědu i večeři a rodina či hosté z nich budou velmi nadšení. Prohlédněte si recept s postupem na domácí plněné housky.