Co je Svatováclavské posvícení a jaké tradiční pochoutky se podávají. To vše se dozvíte včetně tipů na pokrmy včetně receptů a postupů.
Máte rádi trdelníky, ale přijdou vám jejich ceny astronomické? Upečte si domácí trdelníky na plechovce od piva za zlomek ceny a nebudete litovat! Prohlédněte si recept s postupem na skořicový trdelník pečený v troubě.
České kynuté koláče s náplní jsou tradičním pečivem, které má všestranné uplatnění. Od běžné svačiny po svatební hostinu. Recept na kulaté kynuté koláče – tvarohové, makové i meruňkové. Prohlédněte si recept s postupem na tradiční české koláče.
Obsáhlý průvodce těsty – jaká těsta existují a jak je připravit a jaké recepty je možné z různých těst uvařit nebo upéct. Od Kynutého po Listové: Průvodce světem těst a pečení – jaké jsou druhy těst
Recept na domácí maďarské langoše – klasická receptura s česnekem, kečupem a strouhaným tvrdým sýrem. Nejlepší recept na langoše, který je tradiční, rychlý a jednoduchý.
Meteník se zelím, neboli středověký chléb pro chudé z venkova, je skvělým tradičním pokrmem z této doby. Jednoduché a rychlé! Prohlédněte si recept s postupem na meteník s kysaným zelím.
Upečte si doma farmářský dort naší babičky, který známe z dětství. Je to jednoduchý tvarohový dezert z kynutého těsta. Prohlédněte si recept s postupem na farmářský dort.
Tento recept na české švestkové koláče je tradičním způsobem, jak si dopřát domácí pečivo s bohatou chutí a jemnou texturou.. Drobenka přidává koláčům křupavý prvek, zatímco švestky dodávají sladkokyselý kontrast
Klasický kynutý koláč s ovocem a drobenkou na povrchu známe všichni. Tato meruňková varianta je dokonalá díky sladko-kyselé kombinaci. Prohlédněte si recept s postupem na meruňkový koláč s drobenkou.
Recept s postupem na jednoduché a výborné sladké pečivo. Skořicové bochánky, které se smaží a obalí v cukru. Sladká snídaně či svačina.