Hledáte způsob, jak se zbavit obzvláště chutným způsobem sezónního ovoce? Vyzkoušejte tenhle lahodný koláč s jahodami, do kterého můžete dát jakékoliv ovoce.
Pro rebarborový koláč hlasuji v kategorii nejlepší sezónní moučník. Upečte ho podle tohoto postupu krok po kroku. Je svěží, šťavnatý a kyselá rebarbora se sladkou drobenkou jednoduše nepřekonatelná.
Kombinace majolkového těsta a jablek je chuťově moc zajímavá a tento koláč je u nás doma jasnou hvězdou v oblíbenosti. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento skvělý a nezapomenutelný kynutý koláč s jablky a drobenkou – jen těsto může být pro někoho trošku neobvyklé, protože je připravované s majolkou.
Prohlédněte si recept s postupem na tradiční kynutý koláč s tvarohovou náplní, švestkami a meruňkami!
Prohlédněte si recept s postupem na Kynutý koláč se strouhankou z piškotů a 3 náplněmi – tvarohovou, borůvkovou a makovou, zakončený bohatě sypanou drobenkou na povrchu.
Litý kynutý koláč je nejen výjimečně chutný a v českých rodinách oblíbený. Jde také o skvělý způsob zužitkování ovocných přebytků. Prohlédněte si recept s postupem na litý kynutý koláč se sezónním ovocem.
Tento recept na české švestkové koláče je tradičním způsobem, jak si dopřát domácí pečivo s bohatou chutí a jemnou texturou.. Drobenka přidává koláčům křupavý prvek, zatímco švestky dodávají sladkokyselý kontrast
Klasický kynutý koláč s ovocem a drobenkou na povrchu známe všichni. Tato meruňková varianta je dokonalá díky sladko-kyselé kombinaci. Prohlédněte si recept s postupem na meruňkový koláč s drobenkou.
Litý švestkový koláč, který kyne až na plechu. Prohlédněte si recept s postupem na kynutý švestkový koláč.