Prohlédněte si recept s postupem na sýrové pečivo s anglickou slaninou a vychutnejte si to nejlepší z domácího pečení slaných dobrot!
Kastelánské řezy mají duši i charakter slavnostního dezertu. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Chcete něco dobrého ke kávě nebo čekáte rodinnou návštěvu? Prohlédněte si recept s postupem na tento jogurtový koláč!
Slané pohoštění na oslavy nebo pro děti? Prohlédněte si tento bleskový recept s postupem na zapečené párky a budete mít jasno!
Připravte si jednoduchý jablečný koláč ve dvou variantách – máslový nebo se zakysankou. Za 30 minut máte hotový výborný jablečný moučník.
Vanilkové rohlíčky ve své nejznámější podobě, tedy jako sváteční cukroví, ve tvaru půlměsíce, mají kořeny ve Vídni.
Závin, nebo štrúdl? Oba názvy jsou správně. Pochází z Rakouska, postupně se stal populárním po celém území někdejší Rakousko-Uherské monarchie. První dochovaný recept pocházející z roku 1697 je uložen ve Vídeňské městské knihovně.
Vůně jablek, to je taková milá připomínka krásných chvil. Máme ji spojenou jak s prázdninami, kdy si vychutnáváme navinulá letní jablíčka, tak s různými svátky, kdy se z kuchyně line vůně štrúdlu.
Prohlédněte si recept s postupem na sýrový koláč se salámem a pochutnejte si na tom nejlepším z jednoduchých ingrediencí!
Pokud hledáte zdravější alternativu ke klasickým palačinkám, určitě vyzkoušejte tuto a prohlédněte si recept s postupem na ovesnou palačinku!
Dvoubarevný sladký chlebíček je skvělou volbou pro každou příležitost. Prohlédněte si jeho recept s postupem a dopřejte si opravdovou lahůdku.