Prohlédněte si recept s postupem na rustikální tyrolské brambory a okuste kuchyni z vysokých hor! Pokrm je sytý a velmi snadný.
Smažené květákové placičky s vařenými brambory a tatarkou neodmítnou ani pravověrní masožrouti. Dají se ale připravit i ve zcela vegetariánské verzi. Mrkněte na postup krok po kroku.
Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
Pro milovníky vanilkové zmrzliny: Recept na retro nostalgickou ruskou zmrzlinu. Lahodná vanilka mezi dvěmi oplatkami. Letní osvěžení, které si vyrobíte doma z 5 ingrediencí.
Maso, které se rozpadá v ústech s naprosto dokonalou chutí. Upečte si vepřová žebra podle našeho receptu a užijte si božsky lahodný pokrm.
Dušená kapusta provoněná klobásou může být příloha nebo rovnou hlavní chod. Připravte ji jednoduše podle našeho postupu krok za krokem.
Kosmatice neboli smažené květy černého bezu – letní pochoutka, která je výborná se skořicí nebo skořicovým cukrem. Jeden ze zapomenutých receptů z mého dětství.
Máte v plánu večírek, rodinnou oslavu či si chcete jen dopřát dobrou snídani? Prohlédněte si recept s postupem na tuto skvělou cibulovou pomazánku s lučinou!
Jahodová sezóna již začala, proto si připravím z prvních jahod vynikající plněné tvarohové knedlíčky a rovnou i se žahourem. Neboli jahodovou omáčkou. Recept s postupem na tvarohové jahodové knedlíky se žahourem.
Jednoduché a přesto výborné a oblíbené jídlo. Nepotřebujete žádné speciální ingredience. Směsi s rýží na asijský způsob patří k oblíbeným způsobům přípravy masa a zeleniny. Jistě je to dáno jejich intenzivní chutí, ale také rychlostí přípravy.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na uhlířinu či grenadýrmarš a vyzkoušejte si uvařit toto prastaré, ale dodnes zachované snadné, levné a chutné jídlo.