Připravte si tento lahodný a sytý salát a nechte se okouzlit jeho potenciálem! Stačí si prohlédnout tento recept i s postupem.
Ať už si ho dáte na čerstvý rohlík, do chlebíčků nebo jen tak na vidličku. Garantujeme, že vás přenese zpět do dob, kdy poctivé suroviny a pečlivá příprava byly samozřejmostí. Prohlédněte si recept s postupem na vlašský salát podle ČSN z roku 1976!
Každý z nás občas potřebuje oběd či večeři „spáchat“ rychle. S vepřovým masem zapečeným se žampiony a bramborami to zvládnete nejen s rychlostí, ale zároveň s vyvážeností, pokud jde o poměr bílkovin, sacharidů a vitamínů.
Díky své krémové konzistenci, bohaté chuti a snadné přípravě si ji oblíbí celá rodina. Prohlédněte si recept s postupem na pastýřskou pomazánku se smetanou!
Tento tradiční recept vám přinese chuť domácího pečení, které zahřeje nejen žaludek, ale i srdce. Prohlédněte si ho i s postupem a upečte tuto klasickou pochoutku!
Prohlédněte si recept s postupem na křupavé duo sedlácké karbanátky se sluníčkovým salátem, kde hlavní roli mají karbanátky s kapustou a celer s mrkví.
Tento recept na plněná vajíčka není jen lahodný, ale i vizuálně poutavý. Hodí se jako pohoštění pro návštěvu, oslavy nebo i jako snídaně. Prohlédněte si ho i s postupem a buďte králem večírků.
Už jste slyšeli o pražských koláčích? Jsou naplněné lahodným krémem a sypané křupavou posypkou. Prohlédněte si recept s postupem na tuto pochoutku!
Prohlédněte si recepty s postupy krok za krokem na 5 rychlých a úžasných pomazánek ala předkrmů, podávaných na kousku restovaného plátku bagety.
Prohlédněte si recepty s postupy na 4 předkrmy nejen na slavnostní stůl, každý z nich je jiný a všechny jsou tepelně upravené. Budou se hodit na slavnostní stůl jako malý předkrm.
Zapečené sendviče z trouby – neboli mini kanapky, jsou jednoduchou slanou dobrotou, kterou jednoduše připravíte a navíc si pochutnáte.