Pikantní salát s točeným salámem je ideální na oslavy, pohoštění i rychlou večeři. Krémový základ, křupavá zelenina a pikantní feferonky.
Moravský bramborový salát vyniká zakomponováním smažené cibulky, slaniny a salámu. Zkuste ho třeba k řízkům nebo sekané podle tohoto postupu krok za krokem.
Znáte tuhle vychytávku? Pokud ne, tak ji vyzkoušejte. Smažené žloutky se stanou ozdobou každého pokrmu. Mňam!
Kdo by neznal tuhle klasiku? Vyzkoušejte si připravit vlastní camping salát, na kterém si pochutnají úplně všichni.
Léto je v plném proudu, přichází tedy doba, kdy budeme ze všech stran slýchat větu: „Nechceš cuketu?“ Odpovídejte kladně, protože tato zelenina má nejen široké spektrum možností zpracování nasladko i naslano, ale především mnohé zdravotní výhody.
Německý salát (v zemi svého původu pochopitelně pod názvem „Kartoffelsalat“) má ve své domovině dlouhou tradici. Základ tvoří vařené brambory, často doplněné o kyselé okurky, cibuli a jemnou zálivku z oleje, octa nebo hořčice.
Chutný a bleskově připravený salát podle tohoto receptu s postupem krok po kroku zazáří na párty nebo jako příloha ke grilovanému masu. Hodí se i jako lehká večeře.
Neodmyslitelnou součástí českých slavnostních tabulí jsou obložené chlebíčky. A co si budeme povídat, rádi si je někdy dáme i jen tak. Tento dokonalý český vynález má svůj původ v začátku 20. století.
Ani se nenadějeme a nastane sezóna sběru zelí, tedy pokladu plného vitaminů a schopného „vyrobit“ zdravá probiotika. Ať už si jej nakládáte sami, nebo kupujete hotové v obchodě, recept na jeho využití se vždy hodí.
Lehký rychlý oběd? To je těstovinový salát. Připravte si ho i vy podle našeho recepty s postupem krok za krokem. Je hned hotový a můžete do něj dát všechno, co máte rádi.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Pizzu z toastového chlebu, hotovou do dvou minut plus pár minut pečení a zachraňte s ní vaše hladové večery.