Podzimní zvěřinový guláš – recept na zvěřinový guláš z jelení plece, dlouho tažený, skvěle dochucený. Netradiční zvěřinový gulášek, na kterém si pochutnáte.
Velmi snadný recept na drožďové knedlíčky, které se hodí téměř do všech polévek a přináší do jídla dávku vitamínů a minerálů.
Bramborový guláš je nejen sytý a plný chuti, ale také zdravý a výživný. Navíc chutná ještě lépe ohřátý následující den. Prohlédněte si recept s postupem na rychlý vegetariánský guláš.
Výborné a chutné univerzální jídlo vhodné na různé příležitosti jako oběd, večeře, ale i pohoštění pro rodinu a přátele. Prohlédněte si recept na Zelené fazolky na cibulce s klobásou v rajčatové omáčce.
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle
Recept s postupem na zabíjačkovou pochoutku, kterým je prejt. Prejt si nyní můžeme uvařit v jakoukoli roční dobu a kdekoliv.
Jednoduchá pórková polévka s žitnými krutony a osmaženou slaninou. Sytý a chutný pokrm vhodný na každý den. Polévka je lahodná, zahřeje a zasytí.
Poctivá “dršťkovka” je klasika českých kuchyní. Pokud jste také příznivci této lahodné polévky, zde najdete tradiční recept. Prohlédněte si recept s postupem na dršťkovou polévku.
Co takhle uvařit falešnou dršťkovou polévku? Chuťové fantastická a možná lepší než originál z hovězích drštěk. Potřebovat budete Hlívu ústřičnou. Prohlédněte si recept s postupem na polévku z hlívy ústřičné.
Krémová pórková polévka s bramborami a česnekem. Jednoduchá, výživná a plná chutí, ideální pro chladnější dny.
Tradiční houbový Kuba patří jednou za čas na každý stůl v české rodině. Uvařte si ho podle tohoto klasického receptu. Prohlédněte si recept s postupem na houbového Kubu.