Nejen hrníčková, ale i kelímková bábovka existuje – a ta je opravdu jednoduchá. Nezáleží na tom, jak snadná je, hlavní je, že je výborná!
Věděli jste, že mrkev je v mnoha kuchyních oblíbenou ingrediencí ve sladkých dezertech? Prohlédněte si recept s postupem na mrkvové rohlíčky s mákem a přesvědčte se sami!
Hledáte způsob, jak se zbavit obzvláště chutným způsobem sezónního ovoce? Vyzkoušejte tenhle lahodný koláč s jahodami, do kterého můžete dát jakékoliv ovoce.
Máte chuť na něco neobyčejného a speciálního? Tak si připravte glazovanou vepřovou kotletu. K tomu šťouchané brambory zabalené v palačince. Mňam!
Placky z vařených brambor jsou nejen úspornou, ale i velice chutnou obměnou klasických bramboráků. Můžete díky nim spotřebovat zbylé uvařené brambory nebo i kaši. Stačí přidat pár základních surovin, které má doma každý.
Frgály jsou něčím výjimečným. Vyzkoušejte si je upéct podle tradičního receptu, který je sice složitý, ale zaručí skvělý výsledek.
Sezóna jablek u nás právě začíná, a tak si užíváme jejich vůni, šťavnatost i chuť. Ve spojení se skořicí tvoří tyto plody báječný základ pro oblíbené dezerty.
Alpské kynuté knedlíky jsou tradiční oběd nebo dezert se švestkovými povidly, mákem a vanilkovou omáčkou s rumem. Skvělá sladká tečka pro rodinný stůl, kterou si snadno připravíte podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Kulajda s vůní hub a kopru se ztraceným vejcem zahřeje na těle i na duši. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého receptu krok za krokem.
Nadýchané tvarohové buchty podle mojí babičky si zamilujete. Místo tvarohu klidně použijte jinou náplň, ale podle tohoto postupu krok za krokem vytvoříte výborné kynuté buchtové těsto a z něj tyto skvělé české buchty
Francouzská cibulačka není žádná věda. Zjistěte to na vlastní kůži v tomto receptu s postupem krok po kroku, který vás dovede k výborné, syté a voňavé cibulové polévce.











