Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na klasické kynuté koláčky s vanilkovým krémem a broskvovým kompotem, vyzkoušejte tuto skvělou klasiku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Mini krémové dortíky z medového těsta plněné vanilkovým krémem a šlehačkou. Jsou úžasné.
Andělské slzy představují sladký zázrak, který v sobě nese lehkost oblaků. Prohlédněte si proto recept s postupem a nechte se také unášet!
Prohlédněte si recept s postupem na tyto sváteční kokosové řezy s čokoládovým krémem a pochutnejte si na tom nejlepším!
Závin, nebo štrúdl? Oba názvy jsou správně. Pochází z Rakouska, postupně se stal populárním po celém území někdejší Rakousko-Uherské monarchie. První dochovaný recept pocházející z roku 1697 je uložen ve Vídeňské městské knihovně.
Vůně jablek, to je taková milá připomínka krásných chvil. Máme ji spojenou jak s prázdninami, kdy si vychutnáváme navinulá letní jablíčka, tak s různými svátky, kdy se z kuchyně line vůně štrúdlu.
Vyberte si z tohoto velkého výběru ten svůj recept na velikonočního beránka a prohlédněte si je postupně všechny! Celkem sedm skvělých receptů na velikonoční beránky.
Pokud hledáte jednoduchý a chutný způsob, jak využít starší pečivo, prohlédněte si recept s postupem na tyto skvělé rohlíkové knedlíky!
Prohlédněte si recept s postupem na Boží milosti, velikonoční a masopustní sladké pečivo s náboženským původem.
Skvělá snídaně či chutná svačina? Prohlédněte si recept s postupem na tuto cuketovou pomazánkou s anglickou slaninou a máte vystaráno!
Připravte si letos svůj vlastní nadýchaný a máslový mazanec. Užijte si Velikonoce s vůní poctivého domácího pečiva!











