Knutý makovec, nebo li snadný a skvělý závin bude určitě vašim oblíbeným moučníkem nejen v době Vánoc, ale kdykoliv. Prohlédněte si recept s postupem na Kynutý makovec – snadný a skvělý závin.
Jak si připravit bílkovo-máslový krém. Základní krém na dorty, rolády či vánoční cukroví. Recept, Postup, Tipy na rozšíření chutí.
Recept s postupem na Borůvkové knedlíky: báječné a jemné Ovocné Tvarohové Knedlíky. Recept na tyto ovocné knedlíky je hotový do 30 minut. Tento recept si oblíbí velcí i malý.
Typický drobenkový koláč s blumami a pudinkem, kterým potěšíte návštěvu. Blumy je možné nahradit jiným ovocem a připravený bude do 50 minut. Jednoduchý na přípravu a zajímavě kombinuje sladké a kyselé chutě. Prohlédněte si recept s postupem na drobenkový koláč s blumami a pudinkem.
Chutná a rychlá tvarohová vánočka. Lahůdka, kterou máte hotovou do 60 minut včetně pečení a bez nutnosti kynutí. Vyzkoušejte jednodušší verzi vánočky.
Čtyřlístky se slaným karamelem a čokoládou je dokonalá kombinace pro ty, kterým chutná sladko-slaná kombinace jídel. Prohlédněte si recept s postupem na Čtyřlístky se slaným karamelem a čokoládou
Vánoční čokoládové trubičky plněné pařížskou šlehačkou jsou dekadentní pochoutkou, kterou si každý čokoholik zamiluje! Prohlédněte si recept s postupem na Vánoční čokoládové trubičky plněné pařížskou šlehačkou.
Pečeme svěží, neobvyklou a lahodnou bábovku, která pohladí chuťové pohárky a chytí za srdce. Hlavní ingredience v receptu jsou tvaroh, borůvky a citrónová kůra. Je výborná! Recept na Borůvkovo-tvarohovou bábovku s citrónovou kůrou.
Vláčná Vánočka včetně foto návodu na samotné upletení. Upečte si s námi Vánočku, která bude vláčná i následující dny. Snadný a srozumitelný recept.
Jednoduchý recept, který je uvařený do 30 minut. Vychutnejte si smetanovou omáčku ochucenou tymiánem a plnotučnou hořčicí.
Správně připravené maso zůstane šťavnaté a omáčka svou plnou chutí dokonale doplňuje jeho intenzitu. Prvotřídní dobrota! Prohlédněte si recept s postupem na hovězí steak s liškovou omáčkou a hranolkami.











