Medové měsíčky jsou jemné a křehké cukroví, které potěší sladkou medovou chutí a krásně vypadá na slavnostním stole. Prohlédněte si recept s postupem na Měsíc v bílém – medové vánoční cukroví.
Výborný, velmi snadný a rychlý recept na exotický pokrm. Pokrm je velmi variabilní, přizpůsobte svým chutím. Zamiluje si celá rodina.
Tento rychlý salát z brambor, klobás a okurek je výborný sám o sobě, ale také skvěle doplní pečená nebo grilovaná masa. Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý salát z brambor, klobás a okurek.
Výborný domácí čaj připravený z čerstvého ovoce, jako jsou brusinky, pomeranč, jablko a citronová šťáva. Čaj je ovoněný skořicí.
Toto jsou klasické medovníky, které už kdysi pekly naše babičky a chutí připomínají ty, které si koupíme na tržnici ve tvaru srdce a podobně. Prohlédněte si recept s postupem na Vykrajovaný Medový perník se zdobením – lahodné cukroví.
Recept na Vrstvený krémeš s medovým korpusem na plech: Dezert je dostatečně slavnostní na vánoční tabuli, přitom ale lehký a nekomplikovaný, že ho můžete připravit i jako víkendové překvapení. Prohlédněte si recept s postupem na vrstvený krémeš s medovým korpusem a broskvovým džemem.
Rugelach neboli židovské rohlíčky jsou skvělým doplňkem k svátečnímu stolu. Jejich křupavá konzistence a bohatá chuť potěší každého. Prohlédněte si recept s postupem na židovské rohlíčky Regulach ve 3 různých variantách.
Vánoční perníčky nejsou jen cukroví. Jsou tradicí, která v sobě nese radost z tvoření, z očekávání a ze společně stráveného času. Prohlédněte si recept s postupem na neodolatelné vánoční perníčky.
Máte úrodu podzimních jablek? Připravte si Zemlbábu. Recept na Žemlovku s podzimními jablky na které si pochutnáte. krásně provoní celou kuchyni.