Tuto hrnkovou buchtu s meruňkami a tvarohem upečete snadno podle receptu s postupem a zvládnete ji bez vážení surovin.
Koláč je variabilní a můžeme na jeho přípravu použít ovoce dle sezóny nebo chuti a taky kompot, který zrovna máme po ruce.
Buchta, kterou lze upéct z jakéhokoliv ovoce? Vsaďte na tento meruňkový koláč ze zakysané smetany. Je vynikající.
Na koláč podle tohoto receptu s podrobným postupem můžete použít čerstvé i mražené meruňky. Jen je v sezóně nezapomeňte strčit do mrazáku.
Meruňkový koláč, to je léto na talíři. Jeho chuť vás přenese na venkov, do doby, kdy se vše peklo doma a vonělo po celém domě. Tento koláč není jen tak obyčejný, ale díky dvěma vrstvám těsta a krémové náplni vás překvapí svou bohatou chutí a texturou.
Litý koláč je jednoduchá buchta, kterou máte za pár desítek minut hotovou. Meruňky můžete vyměnit za jakékoliv sezónní ovoce.
Meruňkový koláč si podle tohoto postupu krok za krokem upečete z čerstvých meruněk v létě i z kompotovaných po celý rok. Je tak jednoduchý, že máte úspěch
u strávníků zaručen.
Během chvíle s tímto receptem upečete fantastický koláč, který kombinuje chutě ovoce, ořechů a lahodného piškotového těsta. Prohlédněte si ho i s postupem!
Upečte si klasický ovocný koláč. My jsme ho tentokrát vyzkoušeli s broskvemi, tvarohem a drobenkou. Už se vám sbíhají sliny?
Připravte si se mnou úžasný meruňkový koláč – ukáži vám, jak připravuji těsto, náplň z pudinku a meruňkové šťávy a jemnou zapečenou sněhovou polevu. Prohlédněte si recept s postupem na meruňkový koláč s polevou a oslaďte si život tímto svěžím dezertem!











