Uvařte si klasiku, kterou má rád snad každý. Maďarský guláš si můžete připravit s domácím houskovým knedlíkem nebo k němu přikusovat chleba.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na olejovou buchtu na plech s tvarohovým vzorem navrchu a upečte si tuto kombinaci tmavého korpusu a tvarohového vzoru nazvanou tvarohová peřina.
Zapomeňte na zmrzliny z obchodu. S tímto jednoduchým receptem si připravíte doma nejchutnější zmrzlinu na světě, která potřebuje pouze tři základní ingredience. Potřebujete jen: 4 žloutky z velkých vajec, 120 g cukru krupice, 420 ml smetany ke šlehání (33-36% tuku). Volitelné přídavky: 200 ml mléka + 1 polévková lžíce (pro jemnější konzistenci), 30 g kvalitní hořké čokolády (pro čokoládovou variantu).
Jogurtové těsto je vláčné a s ovocem skvěle chuťově ladí. Upečte koláč podle tohoto postupu krok za krokem a zužitkujte úrodu ovoce ze své zahrádky.
Sakrajda je takový trochu jiný štrúdl. Ochutnejte tento dezert, oblíbíte si ho natolik, že v neděli už nebudete péct nic jiného.
Krásná barva, výrazné chutě, taková je polévka z červené řepy. Uvařte si červenou polívečku podle našich babiček.
Upečte si tradiční medovou klasiku tak trochu jinak. Na medovníčku si pochutnáte nejen vy, ale i celá vaše rodina.
Prohlédněte si recept s postupem na pořádnou nadílku chutí v podobě dýňových omáček a dýňových knedlíků!
Kynuté borůvkové knedlíky podle tohoto postupu krok za krokem se určitě povedou. Jídlo rozzáří dětská očka a dospělí si také rádi zamlsají.
Upečte si rychlé sladké občerstvení. Budete překvapeni, jak skvěle chutná. A nebojte, příprava vám zabere opravdu jen chvilku.
Máte na zahrádce hodně cuket? Tak z nich udělejte Cuketová buchtu s čokoládovou polevou a ořechy podle našeho receptu s postupem krok za krokem.