Masová roláda je velmi variabilní pokrm, který lze přizpůsobit podle chuti a dostupných surovin.
Ať už je podáván v rychlém občerstvení, na grilovací party nebo v luxusní restauraci, hovězí burger vždy přináší pocit uspokojení a chutného zážitku.
Nenáročný postup na přípravu chutné a na suroviny bohaté zeleninové polévky. Připravte si kapustovou polévku podle našeho receptu.
Čevapčiči – balkánská speciality, která má své jisté místo v české kuchyni. Recept na čevapčiči s bramborem, cibulí a hřčicí.
Rychlý a snadný recept na zapečené mleté maso v troubě. Prohlédněte si recept s postupem na zapečené mleté maso s vejci a sýrem – snadná příprava.
Prohlédněte si recept s postupem na zapečenou bramborovou kaši s masovými kuličkami na způsob Ikea švédský kuliček – ale my zapékáme s bramborovou kaší.