Máte rádi karbanátky, ale chtěli byste se pro jednou obejít bez mouky? Není problém! Máme pro vás recept, který jsme nedávno vyzkoušeli. Jako pojivo…
Chtěli byste ochutnat něco chutného a šťavnatého, ale zároveň pro českou kuchyni trochu exotického? Zkuste lula kebab, tradiční jídlo původem z Kavkazu, Arménie, Ázerbajdžánu nebo Gruzie.
Klasické karbanátky známe všichni, nejen v našich končinách patří díky své chuti a snadné přípravě k oblíbeným jídlům. Zpravidla do nich přidáváme sušené bylinky.
Vejce obalená ve šťavnatém mase a trojobalu zasytí i velké jedlíky. Připravit je podle tohoto postupu krok za krokem je velmi snadné. Chutnají skvěle a jsou plná bílkovin.
Slané palačinky slaví v posledních letech úspěch. Díky variabilitě chutí, snadné přípravě a možnosti využít i zbytky z lednice se stávají čím dál populárnějšími. Na rozdíl od sladké verze, kterou si vychutnáváme k snídani nebo jako dezert, slanou podobu můžeme připravit k obědu, svačině i večeři.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sekanou plnou překvapení a připravte tuto pestrou královnu nejen nedělní tabule.
Karbanátky a špízy jistě znáte. Už jste ale jedli karbanátky na jehle? Pokud ne, vyzkoušejte náš jednoduchý recept.
Co rychle k večeři? Zkuste zapečené těstoviny, tentokrát s mletým masem a brokolicím podle tohoto jednoduchého postupu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Cuketové karbanátky s masem a zjistěte, jak dobrá pomocnice v kuchyni je nenápadná cuketa.
Zelné závitky patří k oblíbené klasice, různé formy se objevují v mnoha světových kuchyních. Jejich příprava ale bývá často zdlouhavá. Určitě se vám bude hodit rychlejší varianta, která vás nezatíží zbytečnými složitostmi.
Čevapčiči po česku, tak jak ho připravujeme u nás doma. Balkánské kořeny nezapře, ale dnes už je to spíše český evergreen mezi jídly. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na balkánské kouzlo v každém soustu a uvařte pro svoji rodinu toto oblíbené jídlo – čevabčiči.