Focaccia nemusí být pouze slaný chléb jako příloha! Podle našeho receptu s postupem krok za krokem snadno ji připravíte na sladko s rozinkami v podobě vláčného dezertu!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na babiččiny kynuté koláčky s tvarohovou náplní, zdobené jen drobenkou nebo povidly s drobenkou. Pokud nemáte rádi povidla, mlžete použít i jiný hustý džem.
Miluji rychlé a výborné recepty. Chcete spolehlivý recept na buchtu, která se vždy povede, tak tato je doslova boží. Vyzkoušejte tento na buchtu ze zakysané smetany s ovocem, které máte po ruce.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na slovenskou delikatesu z brynzy, brambor a slaniny a uvařte domácí brynzové pirohy se slaninou. Je to dobrůtka!
Křupavé domácí rohlíky ke snídani nejsou vůbec žádné sci-fi. Zvládnete je upéct snadno podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem na kompletní oběd pro rodinu a uvařte si smažené sýrové špízy s bramborem a domácí tatarkou.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu malých sladkých klenotů v podobě kynutých tvarohových nebo i makových špiček.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tyto zajímavé kynuté koláče s netradiční náplní kombinace pudinku a marmelády. Jsou doopravdy skvělé a určitě si je oblíbíte.
Švestkové koláče patří k posvícení. Upečte si je i při jiných příležitostech podle tohoto jednoduchého postupu krok po kroku.
Možná, že ji také znáte. Říká se jí švestková, trnková, omáčka z povidel a určitě má i další názvy. Tohle je zapomenutá klasika české kuchyně. A švestek jsou právě plné stromy.
Prohlédněte si tento jednoduchý recept s postupem krok za krokem na oblíbenou pouliční delikatesu Langoš, který spojuje lidi všemi generacemi a v průběhu stovky let.