Tradiční jablečný koláč s cukrovou polevou předávaný z generace na generaci je skvělý dezert pro jakoukoliv příležitost. Prohlédněte si recept s postupem na tradiční jablečný koláč s polevou.
Recept na smažené plněné krůtí řízky, které uspokojí každého milovníka řízků. Variabilita náplní je nekonečná, záleží na vaší fantazii.
Tradiční hovězí závitky alias Španělští ptáčci – plněné klobásou, vejci a kyselými okurkami, podávané v lahodné hořčičné omáčce jsou perfektní pro nedělní oběd. Šťavnaté hovězí závitky plněné klobásou, vejci a okurkami, dušené v lahodné hořčičné omáčce.
Exkluzivní strouhaný koláč s tvarohovou a rybízovou náplní. Dokonalá harmonie chutí vám vykouzlí úsměv na tváři. Prohlédněte si recept s postupem na strouhaný tvarohový koláč s černým rybízem.
Špekové knedlíky se zelím a cibulkou: Recept na speciální knedlíky, které obsahují špek a čerstvé bylinky. Jsou jednoduché a chutné samostatné nebo jako příloha.
Tradiční české karamelové větrníky s vanilkovým a karamelovým krémem. Opravdová cukrářská pochutina, kterou je Česko proslavené. Prohlédněte si recept s postupem na karamelové větrníky.
Jednoduchá pórková polévka s žitnými krutony a osmaženou slaninou. Sytý a chutný pokrm vhodný na každý den. Polévka je lahodná, zahřeje a zasytí.
Poctivá “dršťkovka” je klasika českých kuchyní. Pokud jste také příznivci této lahodné polévky, zde najdete tradiční recept. Prohlédněte si recept s postupem na dršťkovou polévku.
Česká národní jednička v gastronomii je vepřo knedlo zelo. Jídlo je symbolem naší kuchyně a kulinářským zážitkem pro všechny. Prohlédněte si recept s postupem na vepřo knedlo zelo.
Pomerančová maková bábovka s osvěžujícím pomerančovým sirupem a sladkou glazurou, je ideální na každou příležitost