Poctivá “dršťkovka” je klasika českých kuchyní. Pokud jste také příznivci této lahodné polévky, zde najdete tradiční recept. Prohlédněte si recept s postupem na dršťkovou polévku.
Česká národní jednička v gastronomii je vepřo knedlo zelo. Jídlo je symbolem naší kuchyně a kulinářským zážitkem pro všechny. Prohlédněte si recept s postupem na vepřo knedlo zelo.
Pomerančová maková bábovka s osvěžujícím pomerančovým sirupem a sladkou glazurou, je ideální na každou příležitost
Co takhle uvařit falešnou dršťkovou polévku? Chuťové fantastická a možná lepší než originál z hovězích drštěk. Potřebovat budete Hlívu ústřičnou. Prohlédněte si recept s postupem na polévku z hlívy ústřičné.
Jednoduché smažené placky z čerstvého zelí jsou křupavé a lahodné jídlo k večeři pro celou rodinu. Staročeská klasika, která nezklame! Prohlédněte si recept s postupem na zelné placky. Případně v textu najdete i další recepty na zelňáky a zelné placky pro Vaší inspiraci.
Recept na Bramborové placky, které vyrobíte z 5 surovin. Snadný a srozumitelný postup přípravy. Pochutnejte si na slané či sladké verzi.
Tuto kuřecí specialitu musíte vyzkoušet! Smažené kuře v majonézové marinádě vám ohromí chuťové buňky neuvěřitelným způsobem. Prohlédněte si recept s postupem na smažené kuře v majonézové marinádě.
Bábovka s mramorovým vzhledem je česká klasika. Kombinace světlého a kakaového těsta je chutná s čokoládovou polevou. Prohlédněte si recept s postupem na mramorovou bábovku s čokoládovou polevou.
Výtečný pokrm z brambor se sýrem a salámem, na kterém si pochutnáte v jakémkoliv podání. Ať už jako pochoutku nebo přílohu k večeři. Prohlédněte si recept s postupem na bramborové karbanátky se sýrem a salámem.