Francouzské brambory s masem, smetanou a sýrem. Jednoduchý, sytý a voňavý pokrm, který se skvěle hodí k rodinnému obědu či večeři. Připravíte rychle podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Jídlo, které se hodí k snídani, k večeři, svačině i na piknik? Slaný závin. Upečete ho z toho, co doma zrovna máte nebo zkuste naše tipy v tomto receptu krok po kroku.
Tradiční křehké pracny voňavé kořením obalené v cukru na vánočním stole nesmí chybět. Upečte je podle tohoto postupu krok po kroku.
Jestli jste dosud nezkusili jehněčí, připravte jehněčí hřbet podle tohoto jednoduchého postupu. Jehněčí maso je zdravé a zpestří váš jídelníček.
Nadýchaná, jemná a s perfektní máslovou chutí. Švédská bramborová kaše pozvedne i obyčejné jídlo na něco exkluzivního.
Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
Vejce obalená ve šťavnatém mase a trojobalu zasytí i velké jedlíky. Připravit je podle tohoto postupu krok za krokem je velmi snadné. Chutnají skvěle a jsou plná bílkovin.
Co rychle k večeři? Zkuste zapečené těstoviny, tentokrát s mletým masem a brokolicím podle tohoto jednoduchého postupu.
Až vyzkoušíte sváteční perníkový závin provoněný rumem a sušeným ovocem, budete ho chtít péct po celý rok, nejen na Vánoce – recept s postupem krok za krokem.
Luxusní zapečený květák v sýrovém bešamelu je můj oblíbený recept na zapékání. Trošku jsem vylepšila běžný zapečený květák a recept určitě stojí za vyzkoušení a ochutnání. Prohlédněte si recept s postupem na zapečený květák v sýrovém bešamelu a okuste tuto zlatavou dobrotu z trouby!
Prohlédněte si recept s postupem na hermelínovou omáčku s kuřecím masem, houbami a houbovými knedlíky! Neskutečně si pochutnáte.