Nadýchaná, jemná a s perfektní máslovou chutí. Švédská bramborová kaše pozvedne i obyčejné jídlo na něco exkluzivního.
Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
Vejce obalená ve šťavnatém mase a trojobalu zasytí i velké jedlíky. Připravit je podle tohoto postupu krok za krokem je velmi snadné. Chutnají skvěle a jsou plná bílkovin.
Co rychle k večeři? Zkuste zapečené těstoviny, tentokrát s mletým masem a brokolicím podle tohoto jednoduchého postupu.
Až vyzkoušíte sváteční perníkový závin provoněný rumem a sušeným ovocem, budete ho chtít péct po celý rok, nejen na Vánoce – recept s postupem krok za krokem.
Luxusní zapečený květák v sýrovém bešamelu je můj oblíbený recept na zapékání. Trošku jsem vylepšila běžný zapečený květák a recept určitě stojí za vyzkoušení a ochutnání. Prohlédněte si recept s postupem na zapečený květák v sýrovém bešamelu a okuste tuto zlatavou dobrotu z trouby!
Prohlédněte si recept s postupem na hermelínovou omáčku s kuřecím masem, houbami a houbovými knedlíky! Neskutečně si pochutnáte.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zdravou variantu masových karbanátků – Bylinkové zelenáče neboli špenátové karbanátky pečené v troubě s Mozarellou.
Podívali jsme se tentokrát na recept na biskupský chlebíček podle mistra cukráře Josefa Maršálka. Skvěle se povedl a doporučuji si recept vyzkoušet.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Poctivou domácí šunku ve skle a vyzkoušejte rozdíly mezi šunkou domácí a kupovanou.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Krémové brambory s bešamelem, šunkou a sýrem, aneb zapečené potěšení pro celou rodinu a uvidíte, jak skvělá a lehká večeře bude za chvíli hotová.