Při přípravě perníku se kuchyní line vůně, která připomíná adventní čas, kdy se u plotny střídají příjemné vůně. Prohlédněte si recept s postupem na vídeňský perník s makovou náplní a citronovou polevou.
Tradiční polévka s jednoduchým postupem a seznamem ingrediencí. Kaldoun může být uvařen z jakékoliv drůbeže, nejen z husy. Je to snadné.
Dýňový cheesecake není jen dezert, je to celé podzimní dobrodružství na talíři. Nenechte si podzim proklouznout a vychutnejte si ho! Prohlédněte si recept s postupem na dýňový cheesecake.
Užijte si náš snadný recept na dýňový koláč s kořeněnou náplní skořice, zázvoru a muškátového oříšku. Perfektní dezert pro každou příležitost, jednoduchá příprava a vynikající chuť.
Vyzkoušejte náš snadný recept na dýňové pyré s přidanou skořicí, kurkumu a muškátovým oříškem. Perfektní příloha nebo základ pro různé pokrmy, rychlá a chutná příprava.
Připravte si těstoviny s krémovou dýňovou omáčkou plnou aromatických bylinek a koření. Snadný recept vhodný pro rodinné večeře a setkání s přáteli.
Máte chuť na rizoto, vyzkoušejte s námi dýňové rizoto. V receptu najdete jednoduchý a srozumitelný postup. Zahřejte se s tímto krémovým rizotem.
Upečte si domácí dýňové sušenky – lahodná podzimní pochoutka s dýňovým pyré a kořením. Ideální recept pro rodinná setkání i slavnostní příležitost.
Recept na chutné Dýňové noky, které jsou snadné na přípravu. Dýňové noky jsou dokonalá příloha k různým omáčkám či masům.
Tradičně podzimní dýňový chléb z odrůdy Hokkaido je čí dál, tím více oblíbený také u nás, přestože kořeny má v Japonsku. Prohlédněte si recept s postupem na dýňový chléb Hokkaido.
Velmi zajímavý a trochu nevšední pokrm ve formě zapečené růžičkové kapusty s klobásou a sýrem. Zaručeně si pochutnáte! Prohlédněte si recept s postupem na zapečený kastrol z růžičkové kapusty s klobásou.