Ať už si ho dáte na čerstvý rohlík, do chlebíčků nebo jen tak na vidličku. Garantujeme, že vás přenese zpět do dob, kdy poctivé suroviny a pečlivá příprava byly samozřejmostí. Prohlédněte si recept s postupem na vlašský salát podle ČSN z roku 1976!
Pórková pomazánka s vejci je skvělým příkladem toho, jak lze s minimálním úsilím vytvořit chutnou, zdravou a výživnou pomazánku. Prohlédněte si recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem na křupavé duo sedlácké karbanátky se sluníčkovým salátem, kde hlavní roli mají karbanátky s kapustou a celer s mrkví.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Znojemskou hovězí pečeni a ucítíte chuť Moravy na talíři.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na super pikantní katův šleh připravený tentokrát s hotovou čertovskou omáčkou, která dodá jídlu ten správný říz.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na ledvinky a jiné vnitřnosti a obnovte tento často podceňovaný poklad české kuchyně.
Prohlédněte si recepty s postupy krok za krokem na 5 rychlých a úžasných pomazánek ala předkrmů, podávaných na kousku restovaného plátku bagety.
Prohlédněte si recepty s postupy na 4 předkrmy nejen na slavnostní stůl, každý z nich je jiný a všechny jsou tepelně upravené. Budou se hodit na slavnostní stůl jako malý předkrm.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Spirálky z listového těsta, úžasně vypadající a chutný předkrm na párty, který všechny oslní svým vzhledem a chutí.
Putimské nudličky z vepřového masa mají dlouholetou tradici v jihočeské kuchyni. Prohlédněte si tento recept s postupem a rychle si tuto specialitu oblíbíte.
Tento tradiční pokrm s nádechem grilovací atmosféry je skvělou volbou pro rychlou a chutnou večeři nebo oběd. Má zálesácký původ a lze ho připravit i doma na sporáku jako v našem případě. Prohlédněte si recept s postupem jak na to!